VIDEO Historický moment v Rusku: Videorozhodca odhalil faul na Griezmanna

Antoine Griezmann oslavuje gól Antoine Griezmann oslavuje gól Zdroj: TASR/AP/Hassan Ammar

KAZAŇ - Prvýkrát v histórii futbalových majstrovstiev sveta vstúpil do zápasu videorozhodca. V druhom polčase sobotňajšieho zápasu C-skupiny medzi Francúzskom a Austráliou spadol v šestnástke Antoine Griezmann po kontakte s Joshuom Risdonom. Hlavný rozhodca Andrés Cunha najprv nereagoval, po dodatočnej konzultácii a využití modernej technológie však odpískal pokutový kop.

Griezmann sa z bieleho bodu nepomýlil a v 58. min otvoril skóre zápasu. O štyri minúty neskôr sa pískal pokutový kop aj na opačnej strane. Po ruke Samuela Umititiho vyrovnal z bieleho bodu austrálsky kapitán Mile Jedinak.

Súboj Francúzska a Austrálie je piaty na MS 2018. Arbitri v predchádzajúcich štyroch zápasoch pomoc videa v spornej situácii nevyužili.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Antoine Griezmann Videorozhodca VAR
  • Autor: © Zoznam
  • FOTO: TASR/AP/Hassan Ammar; VIDEO: Youtube
  • Zdroj: SITA

Súvisiace články