VIDEO Skrat britskej tenistky: Kontová neuniesla prehru vo finále

Johanna Kontová
Johanna Kontová

NOTTINGHAM - Britka Johanna Kontová zrejme neuniesla prehru vo finále dvojhry na domácom turnaji WTA Nottinghame (dotácia 250 000 eur, tráva vonku) s najvyššie nasadenou Austrálčankou Ashleigh Bartyovou 3:6, 6:3, 4:6. Po zápase si štvorka podujatia odmietla podať ruku s rozhodcom.

"Je to smiešne. Robíte rozhodnutia, ktoré ovplyvňujú naše životy, uvedomujete si to vôbec," povedala arbitrovi sklamaná Kontová. Tá narážala na sporný verdikt v rozhodujúcom treťom sete, keď sa zdalo, že Bartyovej loptička dopadla za čiaru, Austrálčanka sa vďaka tomu dostala do vedenia 5:4.


Tagy: Johanna Kontová

Zdroj:
SITA
Foto:
SITA

DISKUSIA