VIDEO Petra Vlhová hodnotí prvé kolo obráku v Jasnej: Konečne som predviedla moju jazdu!

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová na trati počas 1. kola obrovského slalomu Svetového pohára alpských lyžiarok 7. marca 2021 v JasnejSlovenská lyžiarka Petra Vlhová na trati počas 1. kola obrovského slalomu Svetového pohára alpských lyžiarok 7. marca 2021 v Jasnej Zdroj: TASR/Martin Baumann

JASNÁ - Slovenská lyžiarka Petra Vlhová figurovala po odjazdení úvodnej tridsiatky 1. kola nedeľného obrovského slalomu Svetového pohára na druhom mieste. V Jasnej zaostávala za vedúcou Američankou Mikaelou Shiffrinovou o 16 stotín sekundy. Prekvapením bola priebežná tretia pozícia Poľky Maryny Gasienicovej-Danielovej (+0,44).

"Išlo sa mi oveľa lepšie ako v predchádzajúcich obrovských slalomoch," uviedla Vlhová pre RTVS. "Bola som pred pretekmi nastavená tak, že pôjdem naplno, že nemám čo stratiť. Konečne som predviedla moju jazdu, aj keď v spodnej časti som trochu urobila chybu. Veľký problém mi robilo meniace sa svetlo, keď som prechádzala zo slnka do tieňa. V prvých dvoch bránach som v podstate nič nevidela. Od začiatku som sa snažila chytiť rytmus, aby som sa do toho dostala. V strednej pasáži som sa cítila veľmi dobre, akurát tú spodnú časť som mohla zajazdiť lepšie. Je mi však jedno, na ktorom som mieste, som hlavne spokojná, že som mala konečne dobrý pocit z mojej jazdy. Pokúsim sa to zopakovať v druhom kole."

Viac o téme: Petra Vlhová Mikaela Shiffrinová Jasná Maryna Gasienicová-Danielová
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Facebook/Šport v RTVS
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy