VIDEO Mizerná forma majstra: Liverpool totálne prepadol! Dúbravka vychytal čisté konto

Liverpool nestačil na FulhamLiverpool nestačil na Fulham Zdroj: SITA/AP/Clive Brunskill

NEWCASTLE - Futbalisti FC Liverpool nezažehnali výsledkovú krízu na domácej pôde ani v nedeľňajšom zápase 27. kola Premier League. "The Reds" podľahli Fulhamu 0:1 a sériu prehier na Anfield Road natiahli už na šesť stretnutí.

O triumfe hostí, ktorí si v prvom polčase vypracovali viacero nebezpečných príležitostí, rozhodla situácia zo 45. minúty. Andrew Robertson odvrátil hlavou center Fulhamu, no len k Mohamedovi Salahovi, ktorý na hranici vlastnej šestnástky podcenil súboj s Mariom Leminom. Ten mu poľahky vypichol loptu, spracoval si ju a krížnou strelou rozvlnil sieť. Liverpool mal v druhej časti viac z hry a vypracovali si aj zopár šancí, ale volej Dioga Jotu výborne vyrazil Alphonse Areola a hlavička Sadia Maneho trafil žrď.

Liverpool figuruje na 7. priečke so 43 bodmi, oproti svojim najbližším súperom v tabuľke však odohral až o dva zápasy viac. Tottenham, ktorý má o bod menej, ho mohol predbehnúť už v nedeľu večer po zápase s Crystal Palace. Fulham figuruje na 18. mieste.

Xherdan Shaqiri Galéria fotiek (9) Zdroj: SITA/AP/Phil Noble

Tottenham Hotspur sa vyšvihol na šieste miesto po hladkom domácom triumfe 4:1 nad Crystal Palace. Dvoma gólmi sa pod to zhodne podpísali Gareth Bale a Harry Kane. Spurs vyhrali tretí duel za sebou.

Dúbravka vynuloval West Bromwich

Futbalisti Newcastlu United v bránke s Martinom Dúbravkom remizovali v nedeľňajšom zápase 27. kola Premier League na ihrisku West Bromwichu Albion 0:0.

Pre slovenského reprezentanta to bolo prvé čisté konto pri treťom štarte v sezóne, v ktorej sa dlho trápil so zranením a následne vypadol zo základnej zostavy. Newcastle získal z uplynulých štyroch duelov len dva body a patrí mu 16. priečka v tabuľke, West Brom je devätnásty.

Premier League - 27. kolo:
West Bromwich Albion - Newcastle United 0:0
/Dúbravka odchytal za hostí celý zápas/

FC Liverpool - FC Fulham 0:1 (0:1)
Gól: 45. Lemina

Tottenham Hotspur – Crystal Palace 4:1 (1:1)
Góly: 25. a 49. Bale, 52. a 77. Kane - 45.+1 Benteke

Viac o téme: Premier League Newcastle United Martin Dúbravka West Bromwich Albion Liverpool FC FC Fulham
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: DigiSport
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy