VIDEO Totálny ošiaľ fanúšikov United: Ronaldo ešte ani nenastúpil a už láme rekordy!

Cristiano Ronaldo v drese Manchestru United s číslom sedemCristiano Ronaldo v drese Manchestru United s číslom sedem Zdroj: Twitter/Manchester United

MANCHESTER - Návrat Cristiana Ronalda do červenej časti Manchestru vyvolal medzi fanúšikmi obrovský ošiaľ. To sa okamžite prejavilo na predaji dresov s jeho menom, ktorý sa toto leto za krátku dobu stal najpredávanejším v rámci celej anglickej Premier League.

Hviezdny Portugalčan sa vrátil do United po 12 rokoch. Trvalo ďalších pár dní, aby sa potvrdilo, že 36-ročný futbalista bude obliekať dres s číslom sedem, ktoré mu prenechal Edinson Cavani. Ten si prevzal číslo 21, ktoré oblieka v uruguajskej reprezentácii.

"Nebol som si istý, či bude vôbec možné mať znovu sedmičku a nosiť ju. Rád by som preto adresoval veľké ďakujem Edimu [Cavanimu] za toto neuveriteľné gesto,” povedal Ronaldo pre klubový web Manchestru United.

Už počas uplynulého víkendu sa pred štadiónom Old Trafford tvorili obrovské zástupy fanúšikov, ktorí chceli mať Ronaldov dres medzi prvými. Podľa portálu LoveTheSales.com sa za 12 hodín predali Ronaldove dresy v hodnote neuveriteľných 32,5 miliónov libier. Tieto údaje z neho robia najrýchlejšie sa predávajúci dres v histórii Premier League.

 

 

Viac o téme: Cristiano Ronaldo Manchester United
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Facebook, Twitter
  • Zdroj: Športky
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy