Legenda Manchestru United zotrela kapitána Red Devils: Hrá zranený, alebo má opicu?

Cristiano Ronaldo a Harry MaguireCristiano Ronaldo a Harry Maguire Zdroj: SITA/AP/Dave Thompson

BRATISLAVA - Bývalý dlhoročný záložník Manchestru United Paul Scholes sa po posledných výsledkoch tímu z Old Trafford vyjadril na adresu kapitána Harryho Maguirea.

Reprezentant Albionu sa nepotýka práve s najlepšou formou, keďže United po remíze 2:2 stratili body v zápase Ligy majstrov na ihrisku talianskej Atalanty. Červených diablov zachránil až Cristiano Ronaldo, ktorý patrí medzi najväčšie opory anglického celku. Manchester United pôsobil miestami letargicky, bez myšlienky a neorganizovane. Svoje si o tom myslel aj spomínaný Paul Scholes, ktorý si rozhodne nedával servítku pred ústa.

“Bolo to zase o chaose v obrane. Hneď po tom, ako išiel dole zranený Raphaël Varane to bolo ešte horšie. Medzi hráčmi United viazla organizácia. Chýbala aj kvalita v zálohe. Harry Maguire ani neviem, či hrá zranený, alebo má iba opicu po EURO. Jednoducho nevyzerá byť v poriadku. Nevie, kde sa má pohybovať. Je úplne mimo," vyhlásil kriticky Scholes.

Odchovanec klubu zo slávnej generácie ´The Class of 92´ sa vyjadril aj ku blížiacemu sa víkendovému metskému derby medzi United a City: "Pep Guardiola si pravdepodobne myslí, že v sobotu má dobrú šancu vyhrať manchesterské derby. Bez Varana to bude pre Manchester United oveľa náročnejšie. Majú kvalitu v útoku, dokážu si vytvoriť šance, ale musia lepšie brániť."

Viac o téme: Manchester United Paul Scholes Harry Maguire
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: Športky
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy