VIDEO Moment, kedy rivalita ide bokom: Fanúšikovia Liverpoolu vyjadrili podporu zdrvenému Ronaldovi

V siedmej minúte zaplnený štadión Anfield dlhým potleskom vyjadrili na diaľku podporu hviezde hosťujúceho klubu Cristianovi RonaldoviV siedmej minúte zaplnený štadión Anfield dlhým potleskom vyjadrili na diaľku podporu hviezde hosťujúceho klubu Cristianovi Ronaldovi Zdroj: SITA/AP/Jon Super

LIVERPOOL - Hoci jeho Liverpool jasne zdolal Manchester United a dostal sa na čelo anglickej futbalovej ligy, kouča Jürgena Kloppa dojal v utorkovej dohrávke iný okamih. V siedmej minúte zaplnený štadión Anfield dlhým potleskom vyjadrili na diaľku podporu hviezde hosťujúceho klubu Cristianovi Ronaldovi, ktorý sa vyrovnáva so stratou novorodeného syna.

"Aj keď sme uhrali veľmi dôležitý a skvelý výsledok, pre mňa bola momentom siedma minúta, keď ľudia ukázali rýdzi charakter," povedal novinárom Klopp, ktorého zverenci deklasovali Manchester United 4:0 a minimálne do dnešného večera sú na čele Premier League.

Ronaldo s partnerkou Georginou Rodríguezovou v pondelok na sociálnych sieťach uviedli, že im pri pôrode dvojčiat zomrel chlapec a že im v náročnej situácii dodáva silu narodenie dievčatka. Hráči oboch tímov v utorok nastúpili s čiernou páskou na rukáve a potlesk spustili diváci symbolicky v 7. minúte podľa čísla dresu päťnásobného víťaza Zlatej lopty.

Fanúšikovia Liverpoolu spievali hymnu "You'll Never Walk Alone", ostatní tlieskali. "Celý štadión spoločne ukázal, aká je trieda. Všetci od včerajška, kedy som aj ja o tom prvýkrát počul, vieme, že je toľko vecí v živote, ktoré sú dôležitejšie ako futbal," dodal Klopp.

 

Viac o téme: Cristiano Ronaldo Manchester United Jürgen Klopp Liverpool FC
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Twitter
  • Zdroj: ČTK
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy