VIDEO Tottenham zvládol kľúčový šláger s Arsenalom: Kohúti dramatizujú boj o Ligu majstrov!

Eddie Nketiah (na zemi) a hráč Tottenhamu Eric Dier (vľavo) bojujú o loptuEddie Nketiah (na zemi) a hráč Tottenhamu Eric Dier (vľavo) bojujú o loptu Zdroj: TASR/AP/Matt Dunham

LONDÝN - Futbalisti Tottenhamu Hotspur zvíťazili v severolondýnskom derby and Arsenalom 3:0 a zdramatizovali boj o miestenky do budúcoročnej edície Ligy majstrov. "Kohúti" strácajú z piateho miesta na štvrtých "kanonierov" len jeden bod a na tretiu Chelsea päť. Do konca sezóny Premier League zostávajú dve kolá.

Skóre dohrávky 22. kola sa zmenilo prvýkrát v 22. minúte. V pokutovom území fauloval Cedric Soares a Harry Kane sa z bieleho bodu nemýlil. Arsenal si nedal pozor na disciplínu a o chvíľu pykal. Rob Holding dostal v 26. minúte prvú a o ďalších sedem druhú žltú kartu a išiel predčasne do šatne. Domáci využili početnú výhodu už o štyri minúty, keď sa znova presadil Kane. Tentokrát hlavou - 2:0. Neprešli ani dve minúty druhého polčasu a Tottenham viedol už o tri góly. Strelou k pravej žrdi zvýšil Son Heung-Min. V ďalšom priebehu si oba tímy vypracovali ešte niekoľko šancí, ale góly už nepadli.

Harry Kane (vľavo) sa Galéria fotiek (7) Zdroj: TASR/AP/Matt Dunham

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 3:0 (2:0)
Góly: 22. a 37. Kane (prvý z 11m), 47. Son, ČK: 33. Holding (Arsenal) po druhej ŽK

Viac o téme: Arsenal Londýn Tottenham Hotspur
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Sky Sports
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy