VIDEO Totálna divočina! Patrick Vieira kopol do besného fanúšika Evertonu

Tréner futbalistov Crystal Palace Patrick Vieira a manažér Evertonu Frank Lampard počas zápasu Premier LeagueTréner futbalistov Crystal Palace Patrick Vieira a manažér Evertonu Frank Lampard počas zápasu Premier League Zdroj: SITA/AP/Jon Super

LONDÝN - Tréner futbalistov Crystal Palace Patrick Vieira sa po štvrtkovom zápase anglickej ligy dostal do konfliktu s fanúšikom Evertonu. Podľa televíznych záberov ho kopol.

Crystal Palace v Goodison Parku neudržal vedenie 2:0 a prehral 2:3. Everton si tak zaistil záchranu a po zápase preto na trávnik vtrhli oslavujúci fanúšikovia. Jeden z nich Vieiru provokoval, ale francúzsky majster sveta a Európy to nenechal len tak.

Vieira sa po chuligánovi najprv ohnal a potom ho kopol. Potom už bývalého záložníka Arsenalu, Juvetusu, Interu Miláno alebo Manchestru City odviedli preč ďalší fanúšikovia.

Prípad už začali vyšetrovať miestna polícia a Futbalová asociácia. "Spoločne s Evertonom zhromažďujeme dostupné zábery z bezpečnostných kamier a hovoríme so svedkami," uviedla polícia grófstva Merseyside.

Priaznivci Evertonu vbehli pri zápase s Crystal Palace na trávnik hneď dvakrát. Prvýkrát po víťaznom góle Dominica Calverta-Lewina v 85. minúte a potom po záverečnom hvizde.

K podobnému incidentu navyše došlo v Anglicku už druhýkrát počas týždňa. Fanúšikovia vnikli na trávnik aj po odvete semifinále play off druhej ligy medzi Nottinghamom a Sheffieldom United.

Jeden z fanúšikov domáceho tímu, ktorý vypadol po penaltách, na trávniku udrel hlavou kapitána Sheffieldu Billyho Sharpa. Výtržník za to bol odsúdený na 24 týždňov väzenia a desaťročný zákaz vstupu na futbal.

Viac o téme: Everton Patrick Vieira Crystal Palace
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Twitter/James Nalton
  • Zdroj: ČTK
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy