Maguire prežil s rodinou chvíle hrôzy: Budem kritizovaný, pretože za mňa zaplatili obrovské množstvo peňazí

Harry MaguireHarry Maguire Zdroj: SITA/Photo/Ian Walton

BRATISLAVA - Anglický futbalový reprezentant Harry Maguire zažil s rodinou chvíle hrôzy, keď sa koncom apríla dozvedel, že v jeho rodinnom dome môže byť bomba. Hoci išlo len o planý poplach, určitá hranica bola podľa kapitána Manchestru United prekročená.

Maguire bol počas uplynulej sezóny pod paľbou kritiky médií, ale aj samotných fanúšikov. Po prehre s Liverpoolom (0:4) obdržal kapitán ManUtd email, že v jeho dome môže byť nastrčená výbušnina. V Angličanovom dome sa objavila polícia a stopovacie psy. Našťastie sa celý príbeh skončil šťastne, hoci futbalistova rodina musela nehnuteľnosť na pár dní opustiť. 

"Je jasné, že budem kritizovaný, pretože za mňa zaplatil obrovské množstvo peňazí. Je to jeden z najobľúbenejších a najnenávidenejších klubov na svete. Vieme, že musíme počítať s väčšou kritikou. Úplne to akceptujem, keď dostaneme góly alebo keď urobím chybu. Som dosť starý na to, aby som akceptoval ľudí, ktorí mi skáču po chrbte a hovoria, že sa môžem zlepšiť," priznal Maguire, ktorý by u nového manažéra Erika ten Haga mohol prísť o kapitánsku pásku.

"Existuje však hranica, pretože všetci sme ľudia. Mám svoju rodinu. Ľudia sa ma pýtajú, či sa ma tieto hrozby týkajú. Čo sa týka mojej mentality, tá sa ma veľmi netýka, ale pokiaľ ide o bombovú hrozbu, ide skôr o moju rodinu, moju snúbenicu Fern. Som rád, že moje deti sú v takom veku, že ešte nevedia čítať a nepočúvajú správy. Keby boli starší, mohli by vidieť určité veci, chodili by do školy a ľudia by o tom hovorili. Potom vás to viac ovplyvní," dodal Maguire.

Viac o téme: Manchester United Anglicko Harry Maguire
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: Športky
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy