Nahnevaný Ronaldo tvrdí, že médiá o ňom šíria klamstvá: Čoskoro sa všetci dozvedia pravdu!

Cristiano Ronaldo nastúpil proti Vallecanu na polčasCristiano Ronaldo nastúpil proti Vallecanu na polčas Zdroj: SITA/AP/Dave Thompson

LONDÝN - Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo popiera mediálne správy o jeho budúcnosti v Manchestri United. Tvrdí, že médiá o ňom šíria klamstvá.

Ronaldo počas leta nevycestoval s tímom na predsezónnu prípravu do Thajska a Austrálie, čo v médiách vyvolalo špekulácie o jeho budúcnosti na Old Trafford. United obsadili v uplynulej sezóne neuspokojivú šiestu priečku a zahrajú si tak len v Európskej lige, čo médiá prezentujú ako hlavný dôvod jeho "zajačích úmyslov".

Média o mne šíria klamstvá

Klub však informoval, že Ronaldo nie je na predaj a je súčasťou plánov trénera Erika ten Haga, pripomína agentúra AFP.

Po neúspešnom štarte sezóny, keď "červení diabli" prehrali na domácej pôde s Brightonom 1:2 a na trávniku Brentfordu vysoko 0:4, sa mediálne dohady o jeho odchode stále stupňujú. Portugalský útočník sa však na Instagrame trochu tajomne ohradil: "Média o mne šíria klamstvá. Prečítal som si v uplynulých mesiacoch azda stovku správ a iba päť z nich bolo pravdivých. Čoskoro sa všetci dozvedia pravdu."

Cristiano Ronaldo a Bruno Galéria fotiek (2) Zdroj: SITA/AP Photo/Ian Walton

Manchester už v pondelok privíta Liverpool, ktorý má na konte nečakane len dve body za remízy. "Klub má krízu a potrebuje lídra, aby ho viedol. Ronaldo je jediný, kto to aktuálne dokáže. Najlepší hráč všetkých čias by nemal čakať týždne na vyjadrenie, ale postaviť sa a povedať pravdu hneď," reagoval na vyjadrenie Ronalda expert Sky Sports a bývalý úspešný hráč United Gary Neville.

Viac o téme: Cristiano Ronaldo Manchester United
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: TASR
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy