VIDEO Potvrdené a spečatené: Diego Costa sa vrátil do Premier League

Diego Costa v drese WolvesDiego Costa v drese Wolves Zdroj: Twitter/Wolves

LONDÝN - Španielsky útočník Diego Costa sa vracia do Anglicka. Bývalý futbalista Chelsea alebo Atlética Madrid minulý týždeň uspel na testoch a ako voľný hráč podpísal ročnú zmluvu s Wolverhamptonom.

Tridsaťtriročný Costa už v Anglicku hral v rokoch 2014 až 2017 a s Chelsea získal dva tituly. Rodák z Brazílie tiež dvakrát ovládol španielsku ligu s Atléticom Madrid, s ktorým vyhral aj Európsku ligu a zahral si finále Ligy majstrov.

Prezident Wolverhamptonu Jeff Shi po podpise zmluvy s Costom neskrýval nadšenie. "Teší nás, že môžeme privítať Diega Costu v tíme a späť v Premier League. Má veľké skúsenosti na najvyššej úrovni a veríme, že prinesie niečo jedinečné do našej šatne." 

Od januárového odchodu z Mineira bol bez angažmánu a minulý týždeň prišiel do Wolverhamptonu na skúšku. V tíme nahradia dlhodobo zranených útočníkov Sasu Kalajdzica a Raúla Jiméneza.

Wolverhampton je po šiestich doterajších kolách anglickej ligy na 14. mieste so ziskom šiestich bodov, ale trápi sa strelecky. Na konte má iba tri góly, čo je spolu s West Hamom najmenej v Premier League.

Viac o téme: Wolverhampton Diego Costa
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Twitter/Wolves
  • Zdroj: ČTK, TASR
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy