VIDEO Rashford stým gólom za United zariadil triumf Manchestru, Arsenal deklasoval Nottingham

Marcus Rashford stým klubovým gólom v Manchestri zariadil triumf UnitedMarcus Rashford stým klubovým gólom v Manchestri zariadil triumf United Zdroj: SITA/AP/Jon Super

LONDÝN - Futbalisti londýnskeho Arsenalu zvíťazili v nedeľňajšom zápase 14. kola Premier League nad Nottinghamom Forest vysoko 5:0 a vrátili sa na čelo tabuľky.

"Kanonieri" viedli po polčase 1:0 a súpera zlomili na začiatku druhého, keď dal dva góly v rozpätí troch minút Reiss Nelson. Arsenal má na konte 31 bodov, o dva viac ako druhý Manchester City. Nottingham je s deviatimi bodmi posledný.

Rashford rozhodol stým gólom

Na piate miesto poskočili hráči Manchestru United, ktorí na Old Trafforde zdolali West Ham 1:0. Svoj stý gól za klub strelil útočník Marcus Rashford, ktorý sa presadil hlavou v 38. minúte po centri Christiana Eriksena.

Marcus Rashford stým klubovým Galéria fotiek (12) Zdroj: SITA/AP/Jon Super

"Červení diabli" mohli pridať aj ďalšie góly, no svoje veľké šance nepremenili a mohli pykať. V závere im tri body zachránili brankár David de Gea a stopér Harry Maguire, ktorý nastúpil v lige prvýkrát od 4. septembra. Na domácej lavičke presedel duel slovenský brankár Martin Dúbravka.
Premier League - 14. kolo:

Manchester United - West Ham United 1:0 (1:0)
Gól: 38. Rashford

Arsenal FC - Nottingham Forest 5:0 (1:0)
Góly: 5. Martinelli, 49. a 52. Nelson, 57. Partey, 78. Ödegaard

Viac o téme: Manchester United Arsenal FC Marcus Rashford Nottingham Forest
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: HooFoot
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy