Moravčík sa s Oktagonom dohodol na zápase v MMA! Legenda má jednu podmienku

Vladimír Vladimír "Dracula" Moravčík Zdroj: Oktagon MMA

BRATISLAVA - Vlado Moravčík je žijúcou legendou slovenského thaiboxu. Pre Športky prezradil, že to, čo už dlhšie chystal, sa predsa len stane.

Pred koncom svojej bohatej kariéry by si chcel dať zápas v MMA, pričom by sa v tomto prípade jeho meno spojilo znova s najsilnejšou MMA organizáciou Česka a Slovenska, s Oktagonom. "Na túto tému sme sa s Palom (Nerudom) a Ondrom (Novotným) rozprávali a môžem potvrdiť, že zápas v MMA sa konať bude. Ešte nevieme meno súpera, keďže sme sa dohodli, že to spravíme vtedy, keď už budú môcť byť ľudia na tribúnach. Súpera si samozrejme vyberať nebudem, je to na promotéroch, zoberiem všetko. Viem však to, že sa organizácia postará o to, aby to bolo atraktívne, takže meno súpera bude určite zaujímavé," prezradil Moravčík, ktorý zároveň dodal, že kariéru v MMA si budovať dlhodobo neplánuje.

Vladimír Galéria fotiek (7) Zdroj: Oktagon MMA

Nie je žiadnym prekvapením, že je prezidentom Slovenskej Muay-Thai asociácie (SMTA), keďže jeho zásluhy sú v tomto športe z pohľadu reprezentácie Slovenska v zahraničí obrovské. Je niekoľkonásobným svetovým a európskym šampiónom v thaiboxe a K1 v slávnych organizáciách, akými sú WKN, WMC či Enfusion. Na konte má 83 víťazstiev (31KO) z 94 zápasov vrátane posledného triumfu nad Igorom Danišom v Oktagon Underground.

"Myšlienku vstúpiť do MMA som mal už dávnejšie. Pripravovať sa chcem aj doma v Banskej Bystrici. Máme tu Richarda Dobrotku, ktorý sa špecializuje na grappling a na BJJ tu máme Jána Šuniara. Na Slovensku sa určite pridám na tréningy do Spartakusu (Trnava) a v Čechách sú to Jetsaam Gym (Brno) a PriMMAt Gym v Prahe," konštatoval Moravčík. Slovenská legenda sa prípadného súpera, ktorý je v MMA viac doma v boji na zemi, nebojí. "Tak sa pripravím na zemára. Každý si bude chcieť v tom prípade presadiť svoje zbrane, nie je problém," uzavrel Moravčík.

Vladimír Galéria fotiek (7) Zdroj: Oktagon MMA

Viac o téme: Vladimír Moravčík MMA Oktagon
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: Športky

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy