Conor sa nezaprel, znova vytiahol nečakanú ponuku: Som otvorený návrhom zo strany organizácie

Conor McGregor Conor McGregor Zdroj: SITA/AP - John Locher

BRATISLAVA - Trilógia sa blíži. Toto sú slová, ktoré dozaista dokáže dešifrovať každý zarytý fanúšik MMA. 10. júla v Las Vegas, ak pandemická situácia nebude proti, budú v obľúbenej T-Mobile Aréne aj za účasti slušného počtu divákov proti sebe stáť Conor McGregor a Dustin Poirier v ich treťom zápase. Na akcii UFC 264 sa síce o opasok šampióna ľahkej váhy UFC bojovať ešte nebude, no iný opasok by v oktagone napokon chýbať nemusel.

Dustin Poirier vyrovnal vzájomné skóre s The Notorious-om na 1:1 v januári v Abu Zabí. Keď Conorovi uštedril TKO po tom, ako mu predtým tvrdými calf-kickmi rozkopal nohu. Conorovi tak nedovolil si pripísať po ročnej prestávke úspešný návrat do najslávnejšej klietky sveta. Keďže borca, ktorý zasadne na pohodlný trón šampióna ľahkej váhy, spoznáme v zápase Michael Chandler - Charles Oliveira 15. mája, Conor prišiel s prekvapujúcou požiadavkou. 

"Žiadam UFC, aby vytvoril McGregorov pás. Navrhujem ružové zlato a rubíny, alebo prípadne žlté zlato a smaragdy. Som otvorený návrhom zo strany UFC," konštatoval na sociálnych sieťach bývalý dvojnásobný šampión. "McGregor Belt" by mal podľa jeho nápadu získať víťaz tretieho zápasu medzi ním a Poirierom. Prehra by v tomto prípade pre McGregora mohla znamenať poriadnu trhlinu ako v skóre, tak i v zmysle ďalšieho útoku na titul šampióna, ktorý nedávno opustil Khabib. Nik už dozaista Conorovi ale nevezme, že bol prvým mužom v histórii UFC, ktorý držal v tejto organizácii tituly v dvoch váhových kategóriách. A aj vďaka podobným nápadom ju pomáhal vyniesť do nebies rankingu najobľúbenejších športových organizácií sveta. 

 

 

 

Viac o téme: Conor McGregor UFC Dustin Poirier
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy