Nová MMA organizácia RFA predstavila svoje hviezdy!

Zdroj: RFA

Bratislava, 20. október – Nová česko-slovenská organizácia zmiešaných bojových umení – Real Fight Arena oficiálne vstúpila na scénu MMA a predstavila aj hviezdne mená bojovníkov zo Slovenska a Čiech.

Okrem predstavenia novej MMA organizácie RFA, ktorá má potenciál stať sa jednou z najväčších organizácií zmiešaných bojových športov nielen v Československu, moderátori Marcel Forgáč a Marcel „Osťo“ Osztas odhalili prvých devätnásť známych mien bojových športov, ktorí budú bojovať na šiestich veľkolepých galavečeroch.

Medzi nimi sú aj ostrieľaní borci ako Tomáš Deák, Igor Daniš, Jakub Kadáš, Jozef Wittner, Tomáš Možný, Kamil Cibinski, Adrián Bartl, Michal Zátorský, Michal Duba, nová krv Sebastián Fapšo, Jacob Mikula, Michal Mokrý, Thomas Redento, ale aj mená z Čiech, Bernard Plavec a Leo Brichta. Ďalšie české „bomby“ predstavia na blížiacej sa tlačovej konferencii v Prahe.

„Momentálne máme podpísaných okolo 40 dlhodobejších kontraktov a asi 10 zápasníkov, ktorých máme potvrdených na jednotlivé zápasy. Chceme im priniesť nadštandartné podmienky a prostredie, ktoré cítia aj vo svete. Úspech našej organizácie je priamo úmerný kvalite výkonov našich bojovníkov a my si to uvedomujeme. Preto komunikácia s nimi nekončí skončením ich zápasu, práve naopak,“ hovorí organizátor tohto projektu Boris Marhanský.

Prvý veľký event sa bude konať 14. mája 2022 v NTC aréne, ktorý bude pre RFA ostrým štartom. „Fanúšikovia sa môžu tešiť nielen na kvalitných bojovníkov od nás a zo zahraničia, ale aj výborný sprievodný program. Kreujeme šou, ktorá prinesie ľudom nezabudnuteľný športový zážitok. Ten si budú môcť pozrieť aj prostredníctvom live prenosov na televíznych obrazovkách,“ hovorí organizátor, ktorý stojí aj za úspešným hudobným projektom Hip Hop Žije.

Ďalšie športové galavečery sú naplánované v Prievidzi, Košiciach, Brne, Ostrave a v Prahe. „Okrem MMA zápasov budeme organizovať zápasy v postoji Muay Thai s malými rukavicami, aby sme podporili aj tento druh zápasov a chýbať nebudú ani ženské súboje.“ Predpredaj vstupeniek začne už dnes na www.predpredaj.sk a fanúšikovia si budú môcť zakúpiť prvých 150 limitovaných lístkov za zvýhodnenú cenu.

- reklamná správa -

Videá

Staršie správy
Staršie správy