VIDEO Šialený knokaut v UFC! Legendárny veterán dostal brutálnu kopačku na hlavu

Tony Ferguson inkasoval tvrdý direkt od Michaela ChandleraTony Ferguson inkasoval tvrdý direkt od Michaela Chandlera Zdroj: Profimedia

PHOENIX - Na podujatí UFC 274 sa znovu udiali mimoriadne zaujímavé momenty. Jedným z nich bol aj knokaut Tonyho Fergusona.

Postaral sa o to Michael Chandler, ktorý mu po predošlých troch prehrách pripravil rovno ďalšiu. Konkrétne v 2. kole, pričom z neho ubudlo iba 17 sekúnd. Po brutálnej kopačke na hlavu Ferguson okamžite spadol na zem a ihneď k nemu smerovali lekári.

Kariéra 38-ročného veterána sa tak v UFC zrejme blíži ku koncu. Svojho času sa ale o ňom šírili chýry, že práve on mohol zdolať Chabiba Nurmagomedova. Ani 12 víťazstiev a honor dočasného šampióna mu ale možnosť s ním bojovať nikdy nepriniesli.

V hlavnom zápase podujatia porazil Charles Oliveira Justina Gaethjeho. Iba deň pred turnajom mu však odobrali titul kvôli nesplnenému váhovému limitu, takže doslova bojoval iba o česť. Mohol ho získať iba Gaethje, ale po jeho prehre je ľahká váha momentálne bez šampióna. Gaethje odklepal v čase 3:22 prvého kola a Oliveira môže o titul zabojovať v nasledujúcom zápase.

Viac o téme: Tony Ferguson Justin Gaethje Michael Chandler Charles Oliveira
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy