Chystá sa v UFC súboj kvôli manželke? Masvidal odpovedá, že je len manželským poradcom...

Michel Pereira so svojou manželkouMichel Pereira so svojou manželkou Zdroj: Instagram/Michel Pereira

BRATISLAVA - V UFC sa chystá zaujímavá konfrontácia. Michel Pereira(28-11), ktorý počas posledného víkendu porazil legendárneho veterána Santiaga Ponzinibbia na body totiž ihneď po triumfe prezradil novinárom na tlačovke, že do nastávajúceho súboja nechce nikoho iného ako Jorgeho Masvidala.

A hlavnou motiváciou nie je ranking ani história bojov slávneho Masvidala. Pereira by si to rád ručne vybavil s "Gamebredom" kvôli jeho manželke. Rodák z Miami mal totiž práve jeho žene písať na instagrame. "Poslal jej emotikon, konkrétne dve spojené ruky. Poslal to mojej žene a nie mne. Nikdy sme proti sebe nič nemali, nemal som možnosť sa ho na to spýtať, takže by som to rád pochopil. Myslím, že mi to vysvetlí v klietke a vyriešime to tam," konštatoval Pereira.

Masvidal zareagoval do pár hodín."Aký šialený svet to žijeme, aby idi*t Pereira použil svoju ženu na to, aby niečo zarobil. Vytvoril si falošnú ilúziu, aby dostal šancu na zápas so mnou, keď dobre vie, že ona reagovala na môj príbeh. Prajem vám len to najlepšie, váš manželský poradca," napísal Masvidal. Vo zverejnenej správe je vidno, ako žena Pereiru zareagovala na Masvidalov príbeh a ten jej len odpísal emotikonom. Vyzerá to teda tak, že Pereira by si mal v prvom rade spraviť poriadok doma, jedine, že by to bol skutočne premyslený ťah zo strany borca, ktorý si je vedomý faktu, že s Masvidalom pôjde v prípade prijatia výzvy o zaujímavú výplatu. 

Viac o téme: UFC Jorge Masvidal Michel Pereira
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy