Procházkovi už volal aj Fury, s Tysonom to nestihol: White o ďalšom súperovi pre BJP!

Jiří Procházka Jiří Procházka Zdroj: Instagram/Jiří Procházka

BRATISLAVA - Český MMA zápasník Jiří Procházka získal opasok šampióna poloťažkej váhy UFC po jednom z najatraktívnejších bojov organizácie. Okamžite mu gratulovalo množstvo osobností, osobne mu navyše blahoželal známy profiboxer Tyson Fury.

"S Tysonom Furym som si volal, Mike Tyson mi mal volať na afterparty, ale nakoniec sme museli odísť skôr, takže s ním to nevyšlo. Ale s Tysonom som hovoril, gratuloval mi a bolo to úžasné,“ prezradil Jiří pre isport.blesk.cz. Fanúšikov MMA aktuálne očakávajú informáciu zo strany UFC, či sa bude následná obhajoba konať v Európe, prípadne priamo v českej republike.

"Čo sa týka ďalšieho zápasu, nechám to ešte ležať na stole koho mi UFC ponúkne. Či to bude odveta, Blachowicz alebo ktokoľvek, uvidíme. A dátum ešte tiež necháme chvíľku odležať, nech si naplánujem ďalšie obdobie. Určite si chcem chvíľku oddýchnuť. Telo chcem dať poriadne dokopy. Nejakú dovolenku alebo poriadnu oslavu by som určite rád usporiadal. Minimálne do konca roku by som išiel rád jeden zápas," prezradil prvý šampión UFC, ktorý sa narodil v Česku. 

Prezident Dana White má okrem Blachowicza pripravený aj iný plán pre českého fightera, ktorý zaujal celý svet bojových športov, keď po treťom zápase v UFC už vlastní prestížny opasok. Pre ESPN mal totiž prezradiť divízny bojovník Anthony Smith, že White počítal s tým, že šampióna vyzve jeden zo zápasníkov Anthony Smith vs Ankalaev, s tým, že podľa prezidenta organizácie už spravili dosť na to, aby mohli ísť do zápasu o titul. Podľa mnohých odborníkov je to práve Poliak Jan Blachowicz, ktorý si zaslúži byť prvým vyzývateľom Procházku. Práve on totiž stratil opasok s Gloverom Teixeirom, ktorého Jiří posledne porazil. 

Viac o téme: UFC Dana White Jiří Procházka Anthony Smith
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy