Oktagon predstavil ďalšie európske mená: Tieto posily zaslúžene patria do Ligy majstrov MMA!

Oktagon Tipsport GameChangerOktagon Tipsport GameChanger Zdroj: Oktagon MMA

BRATISLAVA - Oktagon MMA už 4.3.2023 chystá svoj prvý turnaj nevídaného projektu s názvom Tipsport GameChanger, v ktorom sa predstaví elita MMA organizácie a Európy zároveň. V projekte s podtitulom "MMA Liga majstrov" bude Slovensko reprezentovať Samuel "Pirát" Krištofič a Rado Úškrt.

Z ďalších veľkých mien to bude aj David Kozma, Kaik Brito, Christian Eckerlin, Apollo Silva, Alex Lohoré a štart Patrika Kincla je nateraz otázny.

Zo zahraničných mien už Oktagon uviedol ako ďalších tzv. "Contenders" účastníkov bývalého zápasníka UFC Andreasa Michailidisa z Grécka, uznávaného finišera Van Suijdama z Holandska, dánskeho šampióna Glismanna, ku ktorým sa pridá ďalšia trojica mien. 

Jedným z nich je Rumun Ion Surdu (12-4), ktorý ukončil až 9-ich súperov na KO/TKO a stal sa šampiónom dvoch domácich MMA organizácii. Zaujímavosťou tiež je, že sa stal víťazom rumunskej verzie reality show Survivor. 

Druhým borcom, ktorého organizácia v rámci rýchleho sledu predstavila tento týždeň je Gruzínec Miran Gogoladze (14-3) prezývaný aj "The Sniper", keďže si až desať výhier pripísal v prvom kole z čoho päť súperov ukončil do prvej minúty súboja. V roku 2022 sa dokonca dostal do Dana White Contender Series. 

Pred pár hodinami Oktagon potvrdil ďalšie meno v GameChangeri, ktorým sa stal Miloš Janičič z Čiernej Hory (15-3), ktorý je stopercentným finišerom. Sedem súperov zdolal na KO/TKO a osem na submisiu. V rámci Oktagon MMA sa už predviedol v súboji s Jaroslavom Pokorným, nad ktorým vyhral v treťom kole. 

Viac o téme: Oktagon MMA Ion Surdu Miran Gogoladze Miloš Janičič
  • Autor: © Zoznam/Robert Kmeťo
  • Instagram/oktagonmma
  • Zdroj: športky/Robert Kmeťo

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy