Nováčik z Podbrezovej vsádza na mladícku dravosť: Do tímu prichádza ďalší tínedžer

Radosť hráčov FK Železiarne PodbrezováRadosť hráčov FK Železiarne Podbrezová Zdroj: SITA/Martin Medňanský

PODBREZOVÁ - Nigérijský futbalista Moses Cobnan sa stal novou posilou fortunaligového nováčika FK Železiarne Podbrezová. Devätnásťročný ofenzívny stredopoliar pôsobil v uplynulej sezóne v ŠKF Sereď, ktorý však prišiel o licenciu a v najvyššej súťaži nesmie v novej sezóne účinkovať.

Cobnan odohral za Sereď celkovo 427 minút a strelil jeden gól. Na Slovensko prišiel z klubu Obazz FC. Za Podbrezovú už Moses nastúpil v niekoľkých predsezónnych prípravných stretnutiach. "Prichádza ako náhrada za Rolanda Galčíka, s ktorým odišli góly aj asistencie. Veríme, že Moses naplní ambície, ktoré do neho vkladáme, bude sa mu u nás dariť a prispeje k dobrým výsledkom nášho klubu," citoval klubový web Podbrezovej generálneho manažéra Miroslava Poliačeka.

"Rozhodol som sa pre Podbrezovú, pretože v klube sa výborne pracuje s hráčmi. Verím, že môžeme spoločne ako jedna rodina dosiahnuť ciele, ktoré máme. Chcem streliť čo najviac gólov a asistencií, aby sme mali úspešnú sezónu a fanúšikovia boli na nás hrdí. V Podbrezovej sa mi veľmi páči. Herný štýl, ktorý tréner preferuje, mi sedí," poznamenal Moses Cobnan.

Podbrezová vstúpi do nového ročníka budúcu sobotu domácim súbojom s úradujúcim majstrom Slovanom Bratislava.

Viac o téme: FK Železiarne Podbrezová Moses Cobnan
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy