Škandál na karnevale: Hviezdny futbalista udrel ženu tak, že spadla na zem

Bývalý španielsky futbalový reprezentant a kapitán Manchestru City David Silva Bývalý španielsky futbalový reprezentant a kapitán Manchestru City David Silva Zdroj: SITA/AP/Bernat Armangue

MADRID - Bývalý španielsky futbalový reprezentant a kapitán Manchestru City David Silva bol uznaný vinným z toho, že počas hromadnej potýčky ublížil žene. Tridsaťšesťročný stredopoliar San Sebastianu dostal od súdu pokutu 1080 eur.

K incidentu došlo 19. júna počas karnevalu na Kanárskych ostrovoch, kde sa odohrala bitka medzi dvoma skupinami ľudí. Silva podľa súdnych dokumentov ženu zatiahol tak silno, že spadla na zem. Následne musela s bolesťou krku a odreninami a modrinami na lakťoch a kolenách vyhľadať lekárske ošetrenie.

Z ublíženia na zdraví boli uznaní vinnými ešte ďalší dvaja ľudia. Jeden dostal pokutu, druhý k pokute aj osemmesačný trest väzenia.

Silva je majstrom sveta a dvojnásobným majstrom Európy, za španielsku reprezentáciu odohral 125 zápasov a strelil 35 gólov. V drese Manchestru City, za ktorý nastupoval v rokoch 2010-2020, získal štyri anglické tituly.

Viac o téme: Španielsko David Silva
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: ČTK
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy