VIDEO Ústa sa mu nezavreli ani v závere kariéry: Piqué dostal hlúpu červenú kartu

Španielsky futbalista Gerard Pique počas jeho posledného zápasu v kariéreŠpanielsky futbalista Gerard Pique počas jeho posledného zápasu v kariére Zdroj: Profimedia

BARCELONA - Španielsky futbalista Gerard Piqué zakončil svoju kariéru červenou kartou, ktorú dostal v závere prvého polčasu utorňajšieho zápasu 14. kola španielskej ligy na ihrisku Osasuny Pamplona (2:1).

Tridsaťpäťročný stopér pritom ani nezasiahol do stretnutia a sedel len na lavičke náhradníkov.

Katalánci prehrávali po polčase 0:1 a navyše prišli o kanoniera Roberta Lewandowského, ktorý videl už v 31. minúte druhú žltú kartu a išiel predčasne pod sprchy.

To i situácia pred inkasovaným sa nepáčili Piquemu, po odpískaní polčasu vyšiel na ihrisko za rozhodcom Jesusom Gilom Manzanom a diskutoval s ním, až kým obaja nevošli do tunela.

Z neho sa však už nevrátil, keďže hlavný arbiter ho vylúčil. Pique mal podľa španielskeho denníka AS nevyberane urážať rozhodcu i jeho rodinu.

Druhý polčas mal hrať

So svojou bohatou kariérou sa rozlúčil pred domácimi fanúšikmi na Camp Nou v sobotňajšom stretnutí s Almeriou (2:0) a definitívnu bodku napísal v utorok.

Podľa španielskych médií ho mal tréner Xavi Hernández poslať na ihrisko v druhom polčase, plány mu však pokazilo Piqueho vylúčenie.

Viac o téme: FC Barcelona Osasuna Pamplona Gerard Piqué
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Twitter/Optus Sport
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy