VIDEO Fanúšik požiadal Carla Ancelottiho o žuvačku: Jeho reakcia vás prekvapí

Carlo AncelottiCarlo Ancelotti Zdroj: SITA/AP/Manu Fernandez

BRATISLAVA - Futbalisti Realu Madrid dokázali na ihrisku Athletica Bilbao zvíťaziť v ligovom zápase 2:0, čím napravili svoje zaváhanie zo zápasu s Villarrealom, ktorému podľahli 1:2.

Proti Athleticu Bilbao však ´biely balet´ dokázal potvrdiť úlohu favorita a získal všetky tri body. Aj vďaka tomu mal taliansky manažér Carlo Ancelotti dobrú náladu, čo potvrdzuje aj video zo štadióna.

Prítomní fanúšikovia sediaci v prvých radoch bez hanby požiadali skúseného kouča o žuvačku, keďže on sám ich počas zápasu niekoľko spotrebuje. Carlo neváhal ani sekundu.

"Don Carlo je frajer! Milujem ho," uviedol jeden z fanúšikov. "To je úžasné," doplnil ho ďalší priaznivec, ktorých si získala ochota a otvorenosť známeho Taliana.

Ten v minulosti počas jeho pôsobenia na lavičke AC Milána dokonca počas zápasu fajčil cigarety, ale tie boli neskôr na štadiónoch zakázané. Zápasový stres si teda ventiluje podobne ako mnoho iných trénerov žuvačkami.

Podobný zvyk mal v minulosti aj legendárny Sir Alex Ferguson v Manchestri United. Jeho žuvačka z posledného súťažného zápasu sa dokonca vydržila za neuveriteľných 390 tisíc libier. Všetky peniaze putovali na charitatívne účely.

Viac o téme: Carlo Ancelotti Real Madrid La Liga
  • Autor: © Zoznam/MC
  • VIDEO: Twitter/ESPN FC
  • Zdroj: Športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy