Anglické kluby opäť krúžia okolo Škriniara: O elitného slovenského obrancu majú záujem tieto kluby!

Milan Škriniar počas zápasu Ligy majstrovMilan Škriniar počas zápasu Ligy majstrov Zdroj: SITA/AP/Bernat Armangue

BRATISLAVA - Slovenský reprezentant Milan Škriniar patrí medzi najlepších obrancov talianskej Serie A, takže aj počas tohto leta je opora Interu Milána spájaná s možným prestupom.

Podľa zdroja Football London prejavila Chelsea a Tottenham Hotspur veľký záujem o podpis Škriniara. Spurs sa ho pokúšali získať už počas zimného prestupového okna, ale Škriniar odmietol presun do tímu, ktorý mimo iného vedie jeho bývalý manažér Antonio Conte. 

Slováka má pozorne monitorovať aj Manchester United, ktorý po príchode nového manažéra Erika ten Haga plánuje posilniť obranu Red Devils. Podľa denníka La Gazzetta dello Sport trio tímov Premier League skautovalo Škriniara minimálne posledný polrok.

Milan Škriniar Galéria fotiek (2) Zdroj: Profimedia

Škriniar patril aj v uplynulej sezóne medzi najväčšie opory talianskeho celku. Aj napriek veľkému záujmu o jeho služby sa 27-ročný futbalista v rozhovore pre Footbal Italia vyjadril, že by rád nasledoval kroky Mareka Hamšíka. "Rád by som urobil niečo podobné, ako urobil Marek Hamšík v Neapole. Moja budúcnosť je v Interi, mám zmluvu a nič sa nezmenilo. Každý polrok sa hovorí o prestupoch, ale nie je to nič konkrétne. V Interi som veľmi spokojný,“ uviedol Škriniar, ktorého CIES Football Observatory oceňuje na približne 45 miliónov eur.

Viac o téme: Inter Miláno Milan Škriniar Seria A
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: Športky
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy