VIDEO Tréner Neapola vychválil Lobotku do nebies: Bol výnimočný! Hral ako Iniesta

Slovenský futbalista Stanislav LobotkaSlovenský futbalista Stanislav Lobotka Zdroj: Profimedia

NEAPOL - Tréner Luciano Spalletti bol spokojný s víťazstvom Neapolu nad Veronou 5:2. SSC odštartoval nový ligový ročník s hladkým triumfom a slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka k nemu prispel gólom.

Jeho výkon sa Spallettimu pozdával a stredopoliara prirovnal k legende FC Barcelona Andresovi Iniestovi. Tréner vyzdvihol aj Kórejčana Kima Mina-Jaeho, ktorého zase prirovnal ku Kalidouovi Koulibalymu.

Z tímu odišli v lete Dries Mertens, Lorenzo Insigne a Koulibaly, ale nové posily Chviča Kvaracšelia a Kim sa ukázali v dobrom svetle. "Potrebujeme čas, v niektorých situáciách sme ukázali, že sme stále mladí, aj keď sme nakoniec zápas celkom pohodlne vyhrali," citoval Spallettiho portál football-italia.net.

"Kvaracšelia bol niekedy príliš naivný, ale je to kompletný hráč s dôležitou technikou. Strelil úžasný gól, hlavičkou, čo nie je jeho silná stránka. Dokáže to ešte lepšie. Kim bola dokonalý, majestátny. Za istých okolností bol podobný Koulibalymu," povedal Spalletti.

Pochvalu od trénera si vyslúžil aj Lobotka: "Vyzeral ako Iniesta, odohral výnimočný zápas. Dáva tímu šancu hrať po otvorených stranách."

Neapol na budúci týždeň hostí na svojom štadióne Monzu, v nedeľu 28. augusta cestuje na ihrisko Fiorentiny.

Viac o téme: Luciano Spalletti SSC Neapol Stanislav Lobotka
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Twitter/FutbolGol12
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy