VIDEO Z poriadneho debaklu sa rýchlo oklepali: Dybala zariadil triumf AS Rím dvoma gólmi

Paulo Dybala a jeho gólové oslavyPaulo Dybala a jeho gólové oslavy Zdroj: SITA/AP/Marco Bucco/LaPresse

EMPOLI - Futbalisti AS Rím vďaka gólu a prihrávke Paula Dybalu zvíťazili v dohrávke 6. kola talianskej ligy 2:1 v Empoli a pripísali si štvrtú výhru v ročníku.

Zverenci trénera Josého Mourinha sa oklepali z týždňa starého debakla 0:4 v Udine a vo vyrovnanom čele tabuľky Serie A sú piati s odstupom jedného bodu na prvé miesto.

Letná posila z Juventusu Dybala otvoril skóre zápasu v 17. min technickou strelou z hranice polkruhu nad pokutovým územím. Dve minúty pred prestávkou zrovnal hlavou Filippo Bandinelli, ale v 71. minúte opäť do osudu stretnutia výrazne prehovorila Dybalova ľavačka. Argentínsky reprezentant našiel centrom nabiehajúceho Tammyho Abrahama a ten loptu zblízka upratal do bránky.

V 77. minúte mohol hostí definitívne upokojiť Lorenzo Pellegrini, ale z penalty trafil len bremeno. Desať minút nato bol po nešetrnom zákroku vylúčený domáci Jean-Daniel Akpa-Akpro a Rím aj vďaka presilovke víťazstva udržal.

Serie A - 6. kolo:

Empoli - AS Rím 1:2 (1:1)      
Góly: 43. Bandinelli - 17. Dybala, 71. Abraham, ČK: 87. Akpa Akpro (Empoli)

Tím z metropoly tak má rovnako bodov ako štvrté Udine a o bod menej ako vedúce trio Neapol, Bergamo a AC Miláno. Empoli stále čaká na prvú výhru v sezóne a so štyrmi bodmi je šestnáste.

Viac o téme: AS Rím Empoli FC Paulo Dybala
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: HooFoot
  • Zdroj: ČTK

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy