VIDEO Derby malo všetko okrem bitky: Parádny výkon pred skvelým publikom, teší sa Zuzin

Herná situácia počas hokejového zápasu HKM Zvolen - HC '05 Banská BystricaHerná situácia počas hokejového zápasu HKM Zvolen - HC '05 Banská Bystrica Zdroj: SITA/Jakub Julény

BANSKÁ BYSTRICA - Hokejisti Zvolena v stredu večer na ľade rivala z Banskej Bystrice opäť raz odvrátili tretiu prehru za sebou.

V regionálnom vloženom 50. kole Tipos extraligy vyhrali pod Urpínom tesne 1:0 a držia si tak druhú pozíciu v tabuľke. Odkedy prišlo pod Pustý hrad trénerské duo Peter Oremus – Andrej Kmeč, Zvolen tri zápasy v sérii nikdy neprehral. A to obaja kouči vedú kormidlo "bryndziarov" tretiu sezónu.

Tréneri nás vedia namotivovať

"Sme radi, že po dvoch prehrách berieme plný počet bodov. Tréneri Oremus s Kmečom nás vedia dobre pripraviť a namotivovať. V stredu od rána bola veľká energia u nás, u trénerov.

Vedia to obaja tréneri preniesť na nás a my to vieme preniesť na ľad. Takže parádny výkon pred skvelým publikom," vravel zvolenský kapitán Peter Zuzin, ktorý okrem výkonu vyzdvihol aj skvelú atmosféru v zaplnenom hľadisku pri Hrone:

"Dobre sa hrá pred zaplneným štadiónom. Výborná atmosféra, divákom sa musel hokej páčiť. Bol rýchly s množstvom šancí, nechýbalo veľa striel, hlavne v prvej tretine. Bol to bojovný výkon tak z našej, ako aj zo strany Banskej Bystrice. Myslím si, že to malo všetko okrem bitky (smiech)."

Trenčan s tretím čistým kontom

Zuzin vyzdvihol aj výkony oboch brankárov. Spokojnejší bol zvolenský Adam Trenčan, ktorý neinkasoval gól v treťom zápase aktuálnej sezóny.

"Som rád za nulu. Podali sme výborný výkon. Bolo to viac bojovné, sem – tam nejaká šanca, ale myslím si, že dnes klobúk dole ako sme zahrali. Aj mne tento zápas vyšiel, vravel som si od rána, aby som bol sústredený už od samého začiatku a išlo to napokon podľa predstáv, takže fajn," vravel po treťom čistom konte Trenčan, pričom vyzdvihol na opačnej strane aj banskobystrického brankára Sedláčka:

"Aj on odchytal dobrý zápas, mal tam vynikajúce zákroky a držal svoj tím stále v hre. Myslím si, že prvú tretinu sme boli aktívnejší. Potom sa hra vyrovnala a bolo to o tom: kto z koho. Našťastie berieme všetky tri body domov."

Viac o téme: HKM Zvolen Peter zuzin HC '05 Banská Bystrica
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: YouTube/Tipos Extraliga
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy