VIDEO Milwaukee potvrdilo formu a vyhralo siedmy duel za sebou, Houston si poradil s Torontom

Hráč Milwaukee Bucks Jrue Holiday (vpravo) v súboji s Carisom LeVertom z  Indiany PacersHráč Milwaukee Bucks Jrue Holiday (vpravo) v súboji s Carisom LeVertom z Indiany Pacers Zdroj: TASR/AP

NEW YORK - Basketbalisti Milwaukee Bucks vyhrali v zámorskej NBA siedmy duel za sebou. V noci na utorok si poradili doma s Indianou 140:113. Napriek absencii zraneného Giannisa Antetokounmpa dosiahli suverénny triumf, keď si Jrue Holiday pripísal 28 bodov a 14 asistencií. Khris Middleton pridal 25 bodov, osem doskokov a šesť asistencii.

Pri neúčasti Antetokounmpa absolvoval debut v sezóne Pat Connaughton a nazbieral 20 bodov. Holiday v zápase dosiahol najviac bodov i asistencií v tomto ročníku. "Keď vám chýba najlepší hráč, všetci musia zo seba vydať o trochu viac," citoval Holidaya portál ESPN.

Hráči Houstonu zdolali na svojej palubovke Toronto 117:99 a ukončili katastrofálnu sériu. Víťazstva sa dočkali po dvadsiatich prehrách. Po triumfe poriadne odľahlo trénerovi Rockets Stephenovi Silasovi, ktorému vyjadrili nedávno podporu aj kolegovia z ligy či bývalí kouči. "Je to neopísateľné. Som na chlapcov hrdý, nemali to ľahké, bojovali, ale aj tak prehrávali jeden zápas za druhým. Sklamanie bolo veľké. Včera som mal úzkosti, ale teraz sa to javí, akoby to bolo pred týždňom, preskupili sme sa a vybojovali to," uviedol Silas.
NBA - výsledky:

Cleveland - Sacramento 105:119

Minnesota - Oklahoma 103:112

San Antonio - Charlotte 97:100

Houston - Toronto 117:99

Chicago - Utah 95:120

Memphis - Boston 132:126 pp

Milwaukee - Indiana 140:113

LA Clippers - Atlanta 119:110

Viac o téme: NBA Indiana Pacers Milwaukee Bucks
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: YouTube.com
  • Zdroj: TASR

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy