Shiffrinová reaguje na slová Andreasa Žampu: Nemyslím si, že to bol dôvod, prečo Petra vyhrala!

Mikaela ShiffrinováMikaela Shiffrinová Zdroj: SITA/AP/Gabriele Facciotti

JASNÁ - Lyžiarske stredisko Jasná má za sebou vydarené preteky. Jedinou škvrnkou bola kritika od Mikaely Shiffrinovej po nedeľnom "obráku". Na tlačovej konferencii uviedla, že oprava zlomenej bránky po dojazde Vlhovej podľa nej zámerne trvala neobvykle dlho. Americkej pretekárky sa na sociálnej sieti Instagram zastal aj slovenský reprezentant a predjazdec Andreas Žampa. Na jeho slová reagovala aj samotná lyžiarska superstar.

Mikalea Shiffrinová sa vyjadrila k slovám Andreasa Žampu, ktorý sa zastal americkej lyžiarky v prípade kritiky na dlhé čakanie pri oprave spadnutej bránky. "Dobrovoľníci a organizátori urobili skvelú robotu, až na túto chybu. Nehádžte preto celé podujatie do koša. Skúsme sa poučiť z chýb, ktoré môžeme vylepšiť," napísal slovenský lyžiar v jednom z bodov.

Americká lyžiarska superstar na sociálnej sieti zareagovala na jeho slová. " Ako som povedala mnohokrát tento víkend aj na tlačovej konferencii - Svetový pohár v Jasnej bol zorganizovaný na výbornú, najmä vzhľahom nato, že nejde o pravidelnú zástávku na okruhu Svetového pohára. Tréningový aj pretekársky kopec bol úžasný. Snehové podmienky na kopci boli najlepšie, aké sme mali počas celej sezóny. Dobrovoľníci a všetci zainteresovaní urobili najlepšiu prácu a vytvorili najlepšiu atmosféru, akú mohli v tejto zvláštnej dobe s Covidom." napísala Shiffrinová a pokračovala: "Ako povedal Andreas, Petra lyžovala naozaj skvele. Jej včerajšie víťazstvo bolo zaslúžené. Do rodnej krajiny vniesla vzrušenie a úžasné lyžovanie. Počas tejto doby to bola šou, ktorú náš šport potrebuje, čo je ale úplne iná vec, ako môj problém so zdržaním."

 

 

"Nemyslím si, že zdržanie bol dôvod prečo vyhrala. Verím, že vyhrala, pretože lyžovala najlepšie a mala najlepšiu víťaznú mentalitu." 

Shiffrinová ešte raz zdôraznil, že nespochybňuje kvality Petry Vlhovej. "Nemyslím si, že zdržanie bol dôvod prečo vyhrala. Verím, že vyhrala, pretože lyžovala najlepšie a mala najlepšiu víťaznú mentalitu. Ďakujem World Cup Jasná za skvelú akciu. Dúfam, že sa budeme môcť vrátiť na Vaše svahy čoskoro," dodala na záver.

Mikaela Shiffrinová reaguje na Galéria fotiek (2) Zdroj: Instagram/Mikaela Shiffrinová

Viac o téme: Mikaela Shiffrinová Andreas Žampa World Cup Jasná
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: World Cup Jasná 2021
  • Zdroj: Športky

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy