Ester Ledecká utrpela nepríjemné zranenie: Ešte v ten istý deň ju operovali!

Česká lyžiarka Ester LedeckáČeská lyžiarka Ester Ledecká Zdroj: SITA/AP/Marco Trovati

PRAHA - Trojnásobná olympijská víťazka Ester Ledecká sa v pondelok pri tréningu zranila. Informovala o tom v tlačovej správe s tým, že ide o zranenia v hornej časti tela.

Promotér MMA organizácie I Am Fighter Petr Ondruš, v ktorej Ledecká už niekoľko rokov trénuje kickbox, v tomto týždni na tlačovej konferencii uviedol, že úspešná lyžiarka a snowboardistka má zlomený nos.

Ešte v pondelok večer Ledecká podstúpila operáciu a v stredu bola prepustená z nemocnice. "Vďaka úžasnej práci pána doktora Ediba Jaganjaca a celého traumatologického centra nemocnice v Motole aj ortopedickej kliniky som v poriadku, len o trochu viac vystužená do nadchádzajúcej sezóny. Už sa teším na lyžiarske a snowboardové sústredenie v Čile, kam o pár dní vyrážam," uviedla Ledecká v tlačovej správe.

Napriek úrazu sa o pár dní chystá na lyžiarske a snowboardové sústredenie do Čile. Rôzne zdravotné ťažkosti Ledeckú sprevádzajú celú kariéru. Veľké problémy mala naposledy vo februári pred kombináciou na olympijských hrách v Pekingu, kde napriek tomu obsadila štvrté miesto.

Viac o téme: Ester Ledecká
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: ČTK

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy