VIDEO Čo sa to s nimi deje? Hviezdy Belgicka v generálke na MS vyhoreli s Egyptom

Kevin de Bruyne (vpravo) a frustrované hviezdy BelgickaKevin de Bruyne (vpravo) a frustrované hviezdy Belgicka Zdroj: Profimedia

KUVAJT - Futbalisti Belgicka prekvapujúco prehrali v generálke na Majstrovstvá sveta v Katare 1:2 s Egyptom. Jeden z favoritov turnaja neuspel po septembrovej prehre 0:1 s Holandskom druhýkrát za sebou.

V belgickej základnej zostave nechýbali najväčšie hviezdy Kevin De Bruyne, kapitán Eden Hazard alebo brankár Thibaut Courtois, napriek tomu "Červení diabli" po prvej polovici prehrávali po trefe Mustafu. Hneď po pauze pridal ďalší zásah Trézéguet, striedajúci Lois Openda štvrťhodinu pred koncom iba znížil.

Belgicko vstúpi do turnaja v Katare v stredu proti Kanade. Egypt sa na MS neprebojoval.

Kamerun remizoval s Panamou

Kamerun v poslednej príprave pred šampionátom remizoval 1:1 s Panamou. Do vedenia ich dostal v 48. minúte útočník Éric Maxim Choupo-Moting z Bayernu, ktorý prišiel na ihrisko ako striedajúci hráč po polčasovej pauze. Konečný výsledok stanovil sedem minút na to Michael Murillo.

Kamerunský tréner Rigobert Song nasadil pre generálku v Abú Zabí najsilnejšiu zostavu. Do šampionátu v Katare vstúpia "Kamerunskí levi" štvrtkovým stretnutím proti Švajčiarsku.

príprava:

Belgicko - Egypt 1:2 (0:1)
Góly: 76. Openda - 33. Mostafa Mohamed, 46. Trezeguet

Bahrajn - Srbsko 1:5 (1:1)
Góly: 15. Hilal - 8. a 50. Tadič, 51. Vlahovič, 87. Djuričič, 89. Jovič

Kamerun - Panama 1:1 (0:0)
Góly: 48. Choupo-Moting - 55. Murillo

Viac o téme: Belgicko Egypt Kevin De Bruyne
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: YouTube/MR HIGHLIGHTS, Hoofoot
  • Zdroj: ČTK, TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy