MS VO FUTBALE 2022 Jeho rodina zažila peklo: Sterling sa vracia do Kataru

Raheem Sterling a Harry Kane oslavujú gól AlbionuRaheem Sterling a Harry Kane oslavujú gól Albionu Zdroj: SITA/AP/Martin Meissner

AL-WAKRA - Anglický futbalový reprezentant Raheem Sterling sa vracia k národnému tímu na MS v Katare.

Po vyriešení rodinných záležitostí sa k nemu opätovne pripojí v piatok, teda deň pred štvrťfinálovým duelom s Francúzskom. Vo štvrtok to potvrdila Anglická Futbalová asociácia (FA).

Krídelník FC Chelsea v nedeľu opustil kemp na MS v Katare a vrátil sa do rodnej krajiny po tom, ako sa vlámali do jeho domu. Preto nenastúpil v nedeľnom osemfinálovom zápase, v ktorom Anglicko zdolalo Senegal 3:0.

Zo správy o rodine bol otrasený

Podľa agentúry PA sa ozbrojení zlodeji vlámali do jeho domu, pričom v ňom bola jeho manželka i tri deti. Sterling mal byť zo správy otrasený a obával sa o zdravie svojich najbližších. Polícia v Surrey neskôr oznámila, že vyšetruje vlámanie v jednom z domov, z ktorého bola nahlásená krádež šperkov a hodiniek.

Jej správa však neobsahovala žiadnu hrozbu násilia. Takisto nie sú evidované žiadne zatknutia v súvislosti s incidentom v Sterlingovom dome.

Stihne zápas proti Francúzsku

Dvadsaťosemročný Sterling neskôr FA požiadal, aby sa mohol vrátiť k národnému mužstvu a asociácia mu vyhovela.

Anglický reprezentant Raheem Sterling Galéria fotiek (2) Zdroj: SITA/AP/Abbie Parr

"Raheem Sterling sa vracia do základne anglického tímu v Katare. Tú dočasne opustil, aby mohol vyriešiť rodinné záležitosti, no teraz sa očakáva jeho opätovné pripojenie k mužstvu v Al-Wakre pred štvrťfinálovým zápasom s Francúzskom," informovala FA.

Sterling nastúpil v prvých dvoch skupinových dueloch a skóroval pri triumfe nad Iránom (6:2).

Viac o téme: Anglicko MS vo futbale Raheem Sterling Katar 2022
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy