VIDEO Neapol prišiel o sériu víťazstiev: Nad jeho sily bola Atalanta, Lobotka hral len pár minút

Duvan Zapata vyhral hlavičkový súboj s hráčmi Neapola Duvan Zapata vyhral hlavičkový súboj s hráčmi Neapola Zdroj: SITA/Giuseppe Zanardelli/LaPresse via AP

BERGAMO - Futbalisti SSC Neapol prišli o sériu víťazstiev v najvyššej talianskej súťaži. Po piatich triumfoch za sebou prehrali vo štvrtkovom zápase 29. kola Serie A na ihrisku Atalanty Bergamo 0:2. Slovenský stredopoliar v službách Neapola Stanislav Lobotka prišiel na ihrisko v 73. minúte už pri dvojgólovom manku.

Po bezgólovom prvom polčase poslal domácich krátko po zmene strán do vedenia hlavičkou Mario Pašalič, v 56. minúte poistil náskok nikým neobsadený Robin Gosens. Atalanta potvrdila výbornú formu, vyhrala aj štvrtý ligový zápas po reštarte a celkovo siedmy v rade.

Brankár David Ospina skončil Galéria fotiek (7) Zdroj: SITA/Giuseppe Zanardelli/LaPresse via AP

Počítajúc všetky súťaže natiahla víťaznú šnúru už na desať stretnutí, naposledy stratila body ešte pred koronavírusovou prestávkou 2. februára. Klub z Bergama si upevnil v tabuľke štvrté miesto, zabezpečujúce miestenku v skupinovej fáze Ligy majstrov. Neapol zostáva na šiestej priečke, znamenajúcej účasť v predkole Európskej ligy.
      
Serie A - 29. kolo:
Atalanta Bergamo – SSC Neapol 2:0 (0:0)
Góly: 47. Pašalič, 56. Gosens
/S. Lobotka (Neapol) nastúpil v 73. min/

Viac o téme: SSC Neapol Atalanta Bergamo Serie A
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/Giuseppe Zanardelli/LaPresse via AP; VIDEO: Digi Sport
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy