Neporaziteľný Bayern skompletizoval ďalšie prestupy: Posily do útoku, prichádzajú skúsení harcovníci

Douglas Costa v drese JuventusuDouglas Costa v drese Juventusu Zdroj: SITA/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

MNÍCHOV - Bayern Mníchov sa dohodol na ročnom kontrakte s kamerunským futbalistom Ericom Maximom Choupo-Motingom. Do tímu víťaza Ligy majstrov sa vrátil aj ďalší ofenzívny hráč Douglas Costa.

Tridsaťjedenročný Choupo-Moting prichádza z Parížu St. Germain. Pproti novému zamestnávateľovi nastúpil aj vo finále uplynulého ročníka Ligy majstrov v záverečných desiatich minútach. Predtým hral aj za Schalke 04, Stoke City, či Mainz.

 

 

Tridsaťročný Brazílčan Costa už v bavorskom veľkoklube hral v rokoch 2015-17. Následne sa presunul do Juventusu Turín, predtým obliekal dres Šachtaru Doneck. Počas svojho prvého pôsobenia v Bayerne strelil 14 gólov v 77 zápasoch. "Douglas pozná Bayern, veľmi rýchlo sa pre nás stane užitočným. Využijeme ho hlavne na kraji poľa, prinesie trénerovi Hansimu Flickovi možnosť rotovať so zostavou. Eric prinesie silu do útoku," povedal športový riaditeľ klubu Hasan Salihamidžič. Informovala o tom agentúra DPA.

 

Novou posilou futbalistov Bayernu Mníchov sa stal Bouna Sarr. Dvadsaťosemročný francúzsky krajný obranca, či stredopoliar, prestupuje z tímu Olympique Marseille za 10 miliónov eur. S Bavormi podpísal zmluvu na štyri roky.

 

 

Viac o téme: Bayern Mníchov Douglas Costa Eric Maxim Chuopo-Moting
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/Fabio Ferrari/LaPresse via AP
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy