VIDEO Ronaldo sa od trénera dočkal obrovskej pochvaly: Úžasný profesionál, všetkým ide príkladom!

Cristiano Ronaldo a jeho gólové oslavy so spoluhráčmiCristiano Ronaldo a jeho gólové oslavy so spoluhráčmi Zdroj: SITA/AP - Marco Alpozzi

TURÍN - Tréner futbalistov Juventusu Turín Andrea Pirlo po sobotňajšom zápase 8. kola talianskej ligy s Cagliari ocenil hviezdneho Cristiana Ronalda. Tridsaťpäťročný portugalský útočník, ktorý rozhodol dvoma gólmi o výhre 2:0, ide podľa Pirla všetkým príkladom.

Ronaldo sa presadil v rozmedzí 38. a 42. minúty. Bývalý hráč Sportingu Lisabon, Manchestru United a Realu Madrid skóroval v tejto sezóne Serie A aj v piatom zápase, do ktorého nastúpil, čo sa mu v trojbodovej ére súťaže (od ročníka 1994/95) podarilo ako prvému hráčovi "Starej dámy". S ôsmimi gólmi sa na čele tabuľky kanonierov dotiahol na Zlatana Ibrahimoviča z AC Miláno.

Cristiano Ronaldo a jeho Galéria fotiek (5) Zdroj: SITA/AP - Marco Alpozzi

"Ronaldo je úžasný profesionál. Všetkým ide príkladom. Ako na tréningu, tak aj v zápasoch. Môžem mu jedine poradiť, nech v takýchto výkonoch pokračuje. Ak dá v každom zápase dva góly, nebude potrebné nič dodávať," povedal Pirlo pre streamovaciu službu DAZN. "Máme šťastie, že hrá za Juventus," vyhlásil majster sveta s Talianskom z roku 2006.

"Bianconeri", ktorí útočia na rekordný desiaty titul za sebou, strácajú bod na vedúce AC Miláno. "Rossoneri" sa dnes predstavia v Neapole.

Viac o téme: Cristiano Ronaldo Cagliari Calcio Juventus Turín Andrea Pirlo
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP - Marco Alpozzi; VIDEO: Youtube
  • Zdroj: ČTK

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy