ŠOK Polícia objavila v lesoparku telo muža: Má ísť o Juraja Halenára!

Juraj HalenárJuraj Halenár Zdroj: futbalsfz.sk

BRATISLAVA - Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania našli v sobotu v Bratislave mŕtveho slovenského futbalistu Juraja Halenára. Vo štvrtok 28. júna mal 35 rokov.

"Juraj Halenár bol nezvestný už druhý deň. Na miesto podľa zistení TV JOJ prišla jeho sestra aj niekoľko futbalistov. Televízii JOJ informáciu potvrdili tri nezávislé zdroje," uvádza sa na stránke sport.noviny.sk.

Podľa našich informácií ho našli s podrezanými žilami iba 300 metrov od známej diskotéky Harley v bratislavskej Vrakuni.

Polícia najprv oficiálne nepotvrdila totožnosť muža. "V sobotu v popoludňajších hodinách sme prijali oznámenie o náleze tela muža bez známok života vo Vrakunskom lesoparku. Oznámenie hliadka PZ preverila a jeho hodnovernosť potvrdila. Na miesto bol privolaní obhliadajúci lekár. Pre zistenie presných príčin smrti bola nariadená súdna pitva. Totožnosť muža polícia zistila, ide o 35-ročného Trnavčana.Vecou sa zaoberá Obvodné oddelenie okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave 2. Poverený príslušník v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," potvrdila pre TV JOJ Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Neskôr však potvrdila nález mŕtvej osoby Juraja Halenára na facebooku: "Potvrdzujeme správu o nájdení mužského tela vo Vrakúnskom lesíku dnes v Bratislave. Osoba bola nezvestná od 29. júna. Lekár nevylúčil cudzie zavinenie. Viac informácií nebudeme počas vyšetrovania poskytovať."

Halenár vyrastal v Lokomotíve Trnava, hral za Inter Bratislava, Artmediu Petržalka či Slovan Bratislava, v Maďarsku pôsobil v Nyíregyháze a v Česku si obliekal dres Olomouca. So 125 gólmi sa stal počas jesennej časti sezóny 2014/2015 historickým rekordérom slovenskej ligy v počte strelených gólov. Reprezentačný dres si obliekol v troch zápasoch: v roku 2007 nastúpil v kvalifikácii ME 2008 proti Česku v Prahe a San Marínu v Serravalle, o rok neskôr pridal tretí štart v prípravnom zápase na Cypre proti Maďarsku.

Viac o téme: Juraj Halenár
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: futbalsfz.sk
  • Zdroj: športky, TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy