Sereď pokračuje v dopĺňaní kádra: Na Slovensko prichádza talentovaný chorvátsky stredopoliar

Matej Vuk posilnil SereďMatej Vuk posilnil Sereď Zdroj: skficlinicsered.sk

SEREĎ - ŠKF iClinic Sereď pokračuje v dopĺňaní kádra pred druhou polovicou sezóny. Účastník Fortuna ligy krátko pred začiatkom jarnej časti získal ofenzívneho stredopoliara Mateja Vuka, ktorý do Serede prichádza na hosťovanie. Pre 19-ročného chorvátskeho hráča pôjde o prvý angažmán mimo domoviny. Informoval o tom klubový web.

Vuk je odchovancom HNK Rijeka. Rodák z chorvátskeho Čakovca (nar. 2. 7. 2000) pôsobil v mládežníckych kategóriách tohto klubu v rokoch 2015 - 2018. Neskôr sa presadil do A-mužstva, v ktorom odohral 4 zápasy a strelil jeden gól. Následne putoval na hosťovanie do Interu Zaprešič, v ktorom nastúpil v 12 zápasoch. Donedávna kmeňový hráč Rijeky je mládežníckym reprezentantom Chorvátska, zahral si v kategóriách od 15 do 19 rokov.

Vuk je podľa informácií na webe profutbal.sk už piatou balkánskou posilou seredského mužstva. V strede poľa bude hrávať Čech Nicolas Šumský. ŠKF taktiež posilnili bosniansky útočník Senad Jarovič, známy z pôsobenia v Zlatých Moravciach a Spartaku Trnava, severomacedónsky defenzívny záložník Filip Duranski či bosniansky brankár Adnan Kanurič.

Viac o téme: ŠKF iClinic Sereď Matej Vuk
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: skficlinicsered.sk
  • Zdroj: SITA

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy