Terminátor Vémola po KO od Attilu nestráca čas: VIDEO brutálneho tréningu po úteku z nemocnice!

Karlos Terminátor Vémola počas operácie ramenaKarlos Terminátor Vémola počas operácie ramena Zdroj: Instagram - Karlos Terminátor Vémola

LONDÝN - Po nečakane krutej prehre v zápase storočia s Atillom Véghom a vôbec premiérovom KO v kariére český bojovník Karlos "Terminátor" Vémola nestráca čas. Aj keď okamžite po ostro sledovanom slovensko-českom súboji zamieril do nemocnice, kde podstúpil už dlhšie odkladanú operáciu zraneného ramena, ktorá ho ale na údiv fanúšikov z tréningového nasadenia vôbec nevyradila.

Po krutej prehre s Attilom Véghom sa Vémolovi doslova zrútil svet a nevedel, čo s ním teraz bude ďalej. Ako sám povedal: "Musím si vyčistiť hlavu," a odmlčal sa aj zo sociálnych sietí. Posledné dni ale ukázali, že už má v budúcnosti jasno. "Nemam čas, strácať čas a verím, že tvrdá drina sa vypláca. I will be back," citoval český borec svoju obľúbenú filmovú postavu Terminátora.

Vémola už v utorok podstúpil odloženú operáciu ramena a každý očakával, že aspoň pár dní si dá oddych od tréningovej driny aby sa z operačného zákroku zotavil. Opak však bol pravdou, pretože už dva dni po operácii si bývalý bojovník UFC doprial tvrdý tréning v posilňovni. Na svojom znovu aktvivovanom účte na Instagrame uverejnil brutálne videá z tréningu, ktorý absolvoval ešte so zafixovanou rukou po operácii. "Aká je vaša výhovorka?" odkázal fanúšikom a jasne dal najavo, že nečakaná prehra ho poriadne nakopla. 
 
Už na nemocničnom lôžku Vémola poodhalil svoje plány. Aj keď vytúžený sen o návrate do UFC je podľa jeho slov preč, má pred sebou jasné ciele: "Chcem pás Oktagonu, veľmi by som chcel v strednej váhe získať pás. Počítam, že sa vrátim niekedy v lete." Terminátor chce byť jediným zápasníkom, ktorému sa Attilu podarí poraziť dvakrát, pretože v prípade úspešnej odvety by sa takmer určite uskutočnil aj tretí rozhodujúci boj o celkového víťaza. 

 
Či sa ale jeho slová naplnia a už v lete bude schopný zápasiť je vo hviezdach. Na pozápasovej tlačovke uviedol, že ho operácia ramena vyradí na pol roka, ale s tým sa očividne český borec nedokázal zmieriť a už po dvoch dňoch opäť zarezáva i keď nie v plnom tréningovom nasadení. Zafixovaná ruka ho pochopiteľne limituje, ale Terminátor zaťažuje aspoň všetky zvyšné časti tela a plne dokazuje, že to nezabalil a zostáva hladný po ďalších úspechoch v klietke. 
 
Viac o téme: MMA UFC Attila Végh Oktagon Karlos Terminátor Vémola
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: Instagram - Karlos Terminátor Vémola; VIDEO: Instagram - Karlos Terminátor Vémola, Prima
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy