Bratislavskí karatisti majú viacero výziev

Zdroj: Niké

BRATISLAVA - Bratislavskí karatisti nebojujú len medzi sebou na tréningoch. Aj ich fungovanie poznačila koronakríza. Aj oni pocítili úbytok finančných prostriedkov. Keďže pred nimi je veľa výziev, keďže chcú čo najviac odbremeniť rodičov svojich zverencov, majú jasný cieľ, nájsť finančné zdroje na ďalšiu činnosť. Preto využívajú možnosť, ktorú športovým klubom podáva stávková spoločnosť Niké. Natočili video a žiadajú o grant z Fondu pre budúcnosť športu.

Vďaka svojim úspechom na domácom, ale aj medzinárodnom fóre, vďaka svojmu zameraniu vychovať nielen úspešných športovcov, ale aj ľudí, ktorí budú vzorom pre ďalšie generácie, sa Športová škola karate stala akýmsi pomyselným športovým srdcom Petržalky, kde sídli. „Našim členom vytvárame druhý domov, v ktorom trávia svoj voľný čas,“ znie vo výzve, ktorú si môžete pozrieť na www.nikefondsportu.sk.

Lenže, aj ich ďalšie pokračovanie zasiahla koronakríza. Pritom výziev pred nimi je mnoho. Napríklad zriadenie skladu na požičiavanie výstroje pre tých, ktorí si nemôžu dovoliť mať vlastné. Aby mohli svoje túžby naplniť, využívajú možnosť získať grant z Fondu pre budúcnosť športu. Ten založila stávková spoločnosť Niké, aby podala pomocnú ruku športovým klubom a jednotlivcom pokračovať v ich aktivitách. Niké vložila do Fondu 100 000 eur z vlastných prostriedkov a za každý u nich podaný tiket do Fondu pridá zo svojho jeden cent. Suma utešene narastá a narastá aj počet záujemcov o podporu ich športových aktivít.

Ak si aj ty športovec, požiadaj o podporu pre seba alebo svoj klub. Natoč krátke video, kreatívne predstáv aktivity, ktorými sa zaoberáš, na čo prípadne pridelené prostriedky využiješ a video ulož na stránku www.nikefondsportu.sk. Možno aj ty získaš podporu na ďalšiu činnosť.  

Prihlásené video bratislavských karatistov si pozrite TU:

- reklamná správa - 

  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: Niké; VIDEO: YouTube/Fond pre budúcnosť športu
  • Zdroj: PR článok
  • PR článok
 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy