Po skvelej otočke zdolali aj Čechov: Slovenskí futsalisti oslavujú celkový triumf!

Víťazné oslavy slovenských futsalistovVíťazné oslavy slovenských futsalistov Zdroj: TASR - Pavel Neubauer

BRNO - Slovenskí futsalisti uspeli v priamom súboji o prvenstvo na Turnaji štyroch krajín, keď v piatok v Brne zdolali Čechov 3:1. Turnaj slúžil slovenskej reprezentácii ako príprava pred nadchádzajúcimi ME. Tie sú na programe od 21. januára v Holandsku.

Turnaj štyroch krajín:

Česká republika – SLOVENSKO 1:3 (1:1)
Góly: 6. Křemen – 18. Zdráhal, 26. Turek, 37. Drahovský

"V dnešnom zápase sme od začiatku išli za víťazstvom. Skúšali sme novú štvoricu. Jedna štvorica bola lučenská a myslím si, že celkom dobre zahrali, posledná štvorica bola zmiešaná. Dnes si chlapci zaslúžia za bojovnosť a za to, akým spôsobom to odohrali, naozaj absolutórium. Myslím si, že sme boli lepší, mali sme viac šancí, možno už v prvom polčase mohla byť väčšia efektivita a ten zápas sme mohli zlomiť skôr a nakoniec sme museli bojovať až do konca, ale myslím si, že sme boli suverénni, aj v power play mal možno súper tak jednu šancu a dnes opäť zachytal brankár tak ako v každom zápase," povedal tréner Marián Berky.

"Celý tento turnaj sme zvládli výsledkovo dobre, boli tam zlé aj dobré herné veci. Na tento posledný zápas sme sa tešili asi najviac, dlhšie sme s Čechmi nehrali, majú dobrú formu a chceli sme si to s nimi rozdať. Ja si myslím, že to malo svoj účel a bola to dobrá posledná príprava pred tou najdlhšou prípravou na EURO a myslím si, že vládne spokojnosť," zhodnotil kapitán Peter Kozár.

ďalší výsledok:
Rakúsko - Bosna a Hercegovina 4:7 (1:5)

konečná tabuľka:
1. Slovensko 3 3 0 0 13:5 9
2. Česko 3 2 0 1 14:8 6
3. Bosna 3 1 0 2 14:14 3
4. Rakúsko 3 0 0 3 6:20 0

Viac o téme: Slovensko Česko
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy