VIDEO Aston Martin po 61 rokoch späť v efjednotke: James Bond pri predstavení nového vozidla

Aston Martin predstavil monopost pred návratom do efjednotkyAston Martin predstavil monopost pred návratom do efjednotky Zdroj: profimedia.sk

LONDÝN - Aston Martin predstavil vozidlo pre novú sezónu majstrovstiev sveta Formuly 1, v ktorej sa predstaví po dlhých 61 rokoch. A nechýbal pri tom ani najslávnejší milovník preslávenej značky luxusných vozidiel tajný agent James Bond.

"Zaslúžite si obrovskú gratuláciu, že ste po prvýkrát od roku 1960 dostali Aston Martin späť do formuly 1," povedal vo videu, v ktorom bol nový monopost predstavený, herec Daniel Craig. "Nandajte im to, uvidíme sa na štarte," pridal predstaviteľ Jamesa Bonda.

Práve fiktívny agent je veľkým milovníkom vozov Aston Martin a stroje britskej automobilky sa vo filmoch s ním pravidelne objavujú. V chystanom filme Nie je čas zomrieť, ktorý by sa mal v kinách objaviť v septembri, sa spolu s Craigom predstavia štyri vozy Aston Martin.

Vo formule pretekal Aston Martin naposledy v roku 1960. Teraz pod slávnym názvom bude jazdiť doterajšia stajňa Racing Point, ktorá v minulom ročníku vyhrala jedny preteky a v Pohári konštruktérov obsadila štvrté miesto. Vo vozidlách AMR21 sa predstaví štvornásobný majster sveta Sebastian Vettel a syn majiteľa tímu Lance Stroll.

Sebastian Vettel Galéria fotiek (7) Zdroj: profimedia.sk

Viac o téme: Sebastian Vettel Lance Stroll Racing Point Aston Martin AMR21 Daniel Craig
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: profimedia.sk
  • Zdroj: ČTK

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy