Sagan zverejnil exkluzívne VIDEO z Tour de France: Unikátne zábery priamo z pelotónu!

Peter SaganPeter Sagan Zdroj: SITA/AP/Christophe Ena

PARÍŽ - Tour de France sa prehupla do svojej poslednej fázy, po ktorej spoznáme, kto získa prestížny žltý dres pre celkového víťaza. Slovenských fanúšikov ešte viac zaujíma, či sa Petrovi Saganovi podarí schmatnúť ďalší zelený dres. Hviezda nemeckého tímu Bora-Hansgrohe sa nachádza na druhom mieste bodovacej súťaže a na írskeho rýchlika Sama Bennetta stráca 45 bodov.

Žilinský rodák ešte nestratil šancu na zisk rekordného ôsmeho zeleného dresu, no v záverečnom týždni to bude mať proti svojmu bývalému tímovému kolegovi mimoriadne náročné. Bennett má formu ako hrom a tešiť sa môže aj z bezchybnej podpory tímu Deceuninck–Quick-Step. Na tridsaťročného Sagana sa navyše doťahuje aj Talian Matteo Trentin, ktorý sa po 16. etape priblížil na rozdiel dvanástich bodov.

Cyklistov čaká do cieľa ešte päť etáp, druhý deň voľna im teda padol vhod. Peter Sagan ho využil na potrebnú regeneráciu, no nezabudol ani na svojich početných fanúšikov, ktorých potešil unikátnym videom priamo z pelotónu "Starej dámy". "Pozrite si úvodné dva týždne pretekania z prostredia pelotónu. Pred nami je ďalší náročný týždeň až kým nepretneme cieľovú čiaru na parížskom Champs-Elysées," napísal trojnásobný majster sveta.

Viac o téme: Peter Sagan Sam Bennett Matteo Trentin Tour de France 2020
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP/Christophe Ena; VIDEO: Facebook/Peter Sagan
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá