VIDEO McGregor ako ho poznáme: Budem bojovať s kýmkoľvek! Párty po víťazstve...

Conor McGregor oslavuje výhru Conor McGregor oslavuje výhru Zdroj: SITA/AP/John Locher

LAS VEGAS - Elitný MMA bojovník Conor McGregor z Írska sa vrátil do Oktagonu vo veľkom štýle. V Las Vegas v sobotu porazil Donalda Cerroneho z USA už v prvom kole, rozhodca zápas ukončil po 40 sekundách.

"Cítim sa naozaj dobre. Kto rozdáva knockouty naprieč váhovými kategóriami? Všetci sa snažia byť ako ja, ale to sa im nepodarí. Môžete znovu vyryť moje meno do histórie," povedal McGregor po zápase. Tridsaťjedenročná hviezda zmiešaných bojových umení sa do klietky vrátila po 15 mesiacoch. V októbri 2018 prehral McGregor s Rusom Chabibom Nurmagomedovom a neskôr oznámil koniec kariéry, čo si ale rozmyslel.

Proti Cerronovi McGregor predviedol skvelý výkon, hneď na začiatku ho zasiahol kopom na hlavu a následne ho "zasypal" sériou úderov, pri ktorej rozhodca zápas ukončil. "Nikdy som nič také nevidel. Úplne ma rozhodil. Trafil ma na nos, začal som krvácať, ustúpil som a kopol ma do hlavy," uviedol tridsaťšesťročný Cerrone, ktorý si pripísal tretiu porážku za sebou. Hneď ale uviedol, že rozhodne nemieni končiť kariéru.

 

 

Na ďalší veľký zápas sa už môže tešiť McGregor. "Budem bojovať s kýmkoľvek z tých bláznov, ktorí chcú," povedal Ír, ktorý dokázal ako prvý v UFC vyhrať zápas pred limitom v troch váhových kategóriách - v perovej váhe, v ľahkej a teraz aj vo welterovej. V Las Vegas tiež povedal, že sa chce stretnúť s hviezdnym boxerom Mannym Pacquiaom. McGregor si užíval aj pozápasovú párty, na ktorej žiaril úsmevom a s chuťou tancoval. 

Viac o téme: Conor McGregor UFC Donald "Cowboy" Cerrone
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP/John Locher; VIDEO: Youtube, Facebook
  • Zdroj: ČTK, športky

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy