VIDEO Americký bojovník UFC napriek nakladačke víťazom: McGregor zaskočil nečakanou reakciou!

Diego SanchezDiego Sanchez Zdroj: profimedia.sk

RIO RANCHO - Američan Diego Sanchez prežíval na galavečeri UFC Fight Night 167 naozaj nezávideniahodné chvíle. Jeho brazílsky súper Michel Perreira ho absolútne nešetril a poriadne mu v klietke naložil, ale ani to mu napokon na triumf nestačilo. Okrem toho si americký bojovník vyslúžil aj nečakanú pozornosť jednej z najväčších postáv svetovej UFC Conora McGregora.

Súboj velterovej váhy do 77 kg medzi Diego Sanchezom (30:12) a Michelom Perreirom (23:11) bol hlavným predzápasom hlavného duelu medzi Blachowiczom a Andersonom, ktorý senzačne ovládol poľský zápasník. Sanchez v klietke od súpera poriadne dostával, agresívne výpady Perreiru nachádzali svoj cieľ a po pár tvrdých kolenách zaútočil Brazílčan na súpera aj saltom vzad. Poriadne dobitý Američan už bol prakticky na kolenách, keď ho spasil verdikt rozhodcu. Ten po nedovolenom údere kolenom Perreiru diskvalifikoval a krvácajúci Sanchez sa mohol radovať z triumfu i keď vyzeral jednoznačne ako porazený. 

Na nezaslúžený triumf Američana okamžite zareagovala írska hviezda UFC Conor McGregor, ktorý na sociálnej sieti nečakane uviedol: "Conor McGregor vs. Diego Sanchez". Či išlo len o provokáciu nie je známe, ale prípadná reálna výzva by príliš nedávala zmysel, keďže niekdajší dvojnásobný šampión UFC by takýmto duelom absolútne nič nezískal akurát by mohol senzačnou prehrou veľa stratiť. Na druhej strane si McGregor podľa vlastných slov chce udržiavať aktívnu činnosť a v sezóne zápasiť aspoň trikrát. 

Conor McGregor a Donald Galéria fotiek (9) Zdroj: SITA/AP/John Locher

V januári po viac ako ročnej odmlke nedal Conor šancu Cerronemu, ktorého vybavil za 40 sekúnd a triumf mu otvoril dvere do velterovej váhy, kde má tie najvyššie ambície. Podľa prezidenta UFC Dana Whitea je jediná možnosť McGregora očakávaná odveta so stále neporazeným dagestánskym orlom Khabibom Nurmagomedovom (28:0), ktorému má Ír čo vracať. Khabib má ale naplánovanú obhajobu na aprílovom UFC 249, takže ak by sa aj dal na odvetu nahovoriť, konať by sa mohla až niekedy na jeseň. Uvidíme, s ktorým súperom si to írska hviezda rozdá najbližšie. 

Viac o téme: MMA Conor McGregor Diego Sanchez Michel Perreira UFC Fight Night 167
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: profimedia.sk; VIDEO: ESPN
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy