Jake Paul chystá neskutočný "Money Fight": Ako reaguje Tyson na lákavú ponuku?

Jake Paul Jake Paul Zdroj: Instagram/wanna_jp

BRATISLAVA - Svet bojových športov sa na jednej strane čuduje a na druhej asi aj teší na chystaný súboj medzi youtuberom Jakeom Paulom a boxerskou legendou a ikonou tohto športu Mikeom Tysonom.

Mike a Jake sa údajne slovne dohodli na exhibičnom zápase, ktorý by sa mal odohrať v Las Vegas. Najväčšou prekážkou na začiatku malo byť finančné prerozdelenie možného zisku, takže na rad aktuálne prichádzajú právnici a manažéri oboch strán. Mike Tyson svoju profi-kariéru ukončil v roku 2005 v zápase, v ktorom nestačil na Kevina McBridea. Posledný duel pritom absolvoval s Royom Jonesom Jr. v exhibičnom duchu v roku 2020. V tomto zápase vyzeral Mike skutočne fresh a dokázal odboxovať osem kôl. Jake Paul v posledných mesiacoch minimálne šokoval a kľudne môžeme povedať, že aj zaujal celý svet svojim triumfom nad Benom Askrenom, či Tyronom Woodleym, ktorí bojovali v UFC. Boxom navyše za rok 2021 zarobil viac ako 40 miliónov dolárov a potencionálny súboj s Tysonom by mal podľa odhadov vyniesť viac ako 50 miliónov dolárov. 

Tyson sa mal už medzičasom vyjadriť, že do tohto zápasu nenastúpi, pretože jeho rodina má bratov Paulovcov rada. "Nikdy by som nešiel proti vlastnej rodine. Milujú tohto bieleho chlapca, viete čo tým myslím? Má skutočné gule. Treba ho nechať, aby sa stal skutočným kráľom," konštatoval Tyson podľa Lowkickmma.com. Skúsení odborníci a mnohí fanúšikovia, ale po predchádzajúcich skúsenostiach v bojových športov radšej ostávajú ostražití a pripravení na deň, v ktorom by Tyson a jeho rodina celú záležitosť prehodnotili. 

 

Viac o téme: Mike Tyson Jake Paul
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy