FNC prinieslo ďalšiu veľkú šou: Triumf Végha či Rytmusa... Majk Spirit dorazil Separa!

Rytmus si v ringu pripísal víťazstvoRytmus si v ringu pripísal víťazstvo Zdroj: Fight Night Challenge

BRATISLAVA - Včerajší večer patril v zmysle pozornosti fanúšikov bojových športov organizácii Fight Night Challenge (FNC). V bratislavskom NTC sa totiž konala v poradí druhá akcia FNC a v boxerských súbojoch sa okrem profi športovcov predstavili aj celebrity ako Rytmus, Majk Spirit či Jany Landl.

V hlavnom zápase sa proti sebe postavili úspešní raperi Majk Spirit a Separ. Obaja predviedli až prekvapujúco pohľadný boxerský súboj, v ktorom napokon zvíťazil Majk Spirit. Separ nemohol nastúpiť do tretieho kola kvôli zlomenine nosa, ktorá ho limitovala od začiatku zápasu. Zranenie sa mu malo prihodiť dva týždne pred konaním gala. To však nič nemení na fakte, že obaja predviedli výborné boxerské zručnosti.

Atraktívny bol aj zápas, v ktorom sa stretli raperskí rivali Rytmus a Moloch Vlavo po tvrdších narážkach, ktoré si venovali pred zápasom. Rytmus svojho súpera v zápase poslal dvakrát do počítania, aj vďaka čomu napokon v tomto súboji vyhral na body. Moloch Vlavo predviedol výnimočný posun oproti jeho predchádzajúcemu zápasu s Lakym Royalom a v zápase niekoľkokrát trafil presne skúsenejšieho a technickejšieho súpera.

V súboji fitness trénera a karatistu Janyho Landla s bývalým boxerom a spevákom Yaelom sa rozhodlo na body. Po nečakane tvrdom zápase si napokon víťazstvo na body pripísal Matúš Kolarovský alias "Yael".

V súbojoch ostrieľanejších borcov zaujal zápas medzi Alexom Cvernom, ktorý si to rozdal s Petrom Karešom v pästnom súboji. Na body napokon proti dlhoročnému kickboxerovi zvíťazil Cverna. Rovnako si poradil Samuel "Pirát" Krištofič s Matejom "Kirym" Királym. Medzi oboma zápasníkmi bol v rámci galavečera najväčší váhový rozdiel, ktorý sa rovnal viac ako dvadsiatim kilogramom. 

Vlasto Čepo nastúpil do odvety proti Patrikovi Jevickému, s ktorým zviedol nevídaný súboj na Oktagon Underground, v ktorom zvíťazil Čepo na KO po tvrdých výmenách na oboch stranách. Aj tentoraz sa Jevický k víťazstvu nedostal, pre zranenie rebier totiž skúsený MMA zápasník do druhého kola nenastúpil a z výhry sa po dominantnom výkone tešil zástupca Spartakusu. 

Odveta sa konala aj pred hlavným zápasom, keď sa Attila Végh stretol s Emanuelom Newtonom v trilogickom zápase. Predchádzajúce dva absolvovali v rámci Bellatoru, kde bol šampión ako Attila tak Emanuel. Ich vzájomné skóre napokon upravil po súboji v boxe Attila na 2:1 pre slovenského zápasníka po kvalitnom súboji, ktorý sa skončil na body. 

Viac o téme: Rytmus Majk Spirit Attila Végh Moloch FNC Separ
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy