Legendárny Moravčík už tento víkend v akcii! Na DFN aj zápas Čepa či Roušala o titul organizácie

Vladimír Vladimír "Dracula" Moravčík Zdroj: Oktagon MMA

BRATISLAVA - Počas najbližšieho víkendu sa na Zimnom štadióne vo Zvolene predstaví slovenská postojárska elita vrátane Vladimíra "Draculu" Moravčíka. Organizátori DFN 7 sľubujú event roka 2022 v rámci regiónu, fanúšikovia sa môžu tešiť na súboje v thajskom boxe ako v klasických, tak malých rukaviciach a chýbať nebudú ani súboje v MMA.

Okrem slovenskej legendy sa v klietke predstaví aj známy borec Oktagon MMA Vlasto "El Chapo" Čepo (8-1) proti Joelovi Dos Santosovi (15-6) v strednej váhe v MMA. Pred hlavným súbojom sa o historicky prvý titul DFN pobije Radek Roušal (5-0) proti Rutkowskemu (6-0). Ťahákom večera bude rozhodne stand-up súboj v malých rukaviciach, v ktorom sa predstaví svetová jednotka Vladimír Moravčík proti Brazilcovi Joaovi Paoulovi de Carvalhovi. Na atraktívnej karte nechýbajú ani stálice domácej stand-up scény ako Juraj Tutura, Branislav Zuzák či amatérska majsterka sveta v MMA Veronika Smolková, ktorá nastúpi v MMA zápase.

"DFN Universe je profesionálna organizácia pôsobiaca vo svete bojových športov od roku 2019, a to hlavne v thajskom boxe a MMA. Banská Bystrica sa pripravuje na Európsky olympijský festival mládeže - EYOF 2022, ktorý sa bude konať v približne rovnakom termíne, a tak sme sa rozhodli ísť do Zvolena na zimný štadión. Kapacita tribún je 5.500 miest a na VIP ploche bude ďalších 1.200 miest na sedenie," prezradil Vladimír Piperek, ktorý kvalitnú organizáciu založil spoločne s Vladimírom Moravčíkom. Celý event môžete sledovať aj na platforme Oktagon.tv. 

Viac o téme: Vladimír Moravčík Vlasto Čepo Radek Roušal DFN 7
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: Športky

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy