VIDEO Sagan konečne s dobrými správami: Wau! Na niečo také čakal dlhých sedem týždňov

Peter SaganPeter Sagan Zdroj: BORA - hansgrohe/Bettiniphoto

MONAKO - Jeden z najlepších cyklistov planéty konečne potešil svojich fanúšikov dobrými správami. Keď sa koronavírus rozšíril po celom svete, nikto nevedel, ako dlho bude prikázaná karanténa trvať. Z úvodu sa zdali dlhé aj dni, karanténa však trvá týždne až mesiace. Pre športovcov to môže znamenať nemalé problémy v príprave. Nie všetko sa dá robiť zatvorený doma, hlavne nie cyklistika. Sagan bol zvyknutý prekonávať dlhé úseky cesty, takže ho týždne bez cestného bicykla ničili.

Trvalo to až sedem týždňov, kým sa znovu mohol previesť vonku a poriadne si zatrénovať. Dúfajme, že je to začiatok lepšej športovej budúcnosti a znak postupného víťazstva nad vírusom.

"Dnes je to prvýkrát, čo sa môžem ísť previezť na bicykli. Bohužiaľ iba v Monaku. Nemôžem sa dočkať, keď sa po siedmich týždňoch konečne opriem do pedálov. Vonku. Wau. Buďte zdraví a snáď sa čoskoro uvidíme," prihovoril sa Peter Sagan svojim fanúšikom.

First time I can go on my bike outside, after seven weeks. For the moment, I can only ride in Monaco but I'm sure it will be great. See you soon! BORA-hansgrohe

Posted by Peter Sagan on Monday, 4 May 2020

 

Viac o téme: Peter Sagan
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: BORA - hansgrohe/Bettiniphoto; VIDEO: facebook - Peter Sagan
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá