VIDEO Špeciálny odkaz pre fanúšikov od Petra Sagana: Sezónu odštartuje na týchto pretekoch!

Peter SaganPeter Sagan Zdroj: Profimedia

MONAKO - Od konca cyklistickej sezóny neuplynulo veľa času a slovenský cyklista Peter Sagan sa už tvrdo pripravuje na tú ďalšiu. Trojnásobný majster sveta na sociálnej sieti Instagram prezradil, kde ju odštartuje. Ako vždy, pre fanúšikov si pripravil špeciálny odkaz.

Veľký šoumen svetovej cyklistiky zverejnil video, v ktorom pozdravil svojich fanúšikov v španielskom jazyku. "Ahojte, moji priatelia v San Juan a Argentíne!" začal peknou vetou Sagan a zároveň doplnil, že jeho prvé preteky v sezóne 2023 budú Vuelta a San Juan.

Tie sa budú konať v termíne 22.-29. januára 2023 v Argentíne a cyklisti počas nich absolvujú sedem etáp. Jazdec tímu TotalEnergies ešte na týchto pretekoch nevyhral a tak bude mať určite extra motiváciu. 

"Tvrdo sa pripravujem a teším sa, že sezónu 2023 odštartujem v krajine, kde sa cítim ako doma," uviedol sedemnásobný držiteľ zeleného dresu z Tour de France. 

"Budem v Argentíne, v San Juan. kde sa všetko začína!" zakončil video Sagan, ktorý touto správou potešil všetkých juhoamerických fanúšikov. 

Viac o téme: Peter Sagan
  • Autor: © Zoznam/
  • VIDEO: Instagram/petosagan
  • Zdroj: Športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá